Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:08:43

Обсяг зовнішньоторговельних операцій за 4 місяці склав 11,8 млрд. гривень

19.05.2017   08:01Агенцiя

Протягом січня-квітня обсяг зовнішньоторговельних операцій, митне оформлення яких здійснювалось Чернігівською митницею ДФС, склав (за фактурною вартістю товарів) 11,8 млрд. гривень.

З них 2,9 млрд. грн. становить експорт товарів та 8,8 млрд. грн. – імпорт. Це за вартісними показниками на 24 відс. та за ваговими - на 29 відс. більше ніж за відповідний період минулого року.

У митниці повідомили, що за 4 місяці оформлено понад 20 тисяч митних декларацій. Це на 18 відсотків більше ніж в аналогічному періоді минулого року.  При цьому, в режимі експорту оформлено 5 267 декларацій (на 12 відс. більше ніж у 2016), у режимі імпорту – 9 578 (на 34 відс. більше ніж у 2016).

Найбільшу питому вагу у товарообігу оподаткованого імпорту у зоні діяльності Чернігівської митниці мають міндобрива, трактори, тютюн, насіння кукурудзи, фільтропалички для виробництва сигарет, ацетатний джгут для виробництва ацетатних фільтрів.

Основу експорту складають шпалери, частини системи насування, яка призначена для переміщення конструкцій арки з зони будівництва в зону розташування Нового Безпечного Конфайнмента (НБК) на об'єкті «Укриття», заготовки верхньої частини взуття, сигарети з фільтром із тютюну, молоко згущене з цукром, кукурудза, лісоматеріали, частини меблів (металеві), багатожильний кабель.


Відділ організації роботи  ГУ ДФС у Чернігівській області

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини