Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 02:55:49

Завдяки досягненню конструктивного діалогу з підприємцями забезпечено максимальні надходження до бюджетів

16.12.2016   08:10Агенцiя

У Головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили, що цьогоріч у січні-листопаді до бюджетів усіх рівнів зібрано на 1,4 мільярди гривень більше податків і зборів, ніж торік. Загальна сума перевищила 5 мільярдів гривень.

Найвагоміший приріст відчули місцеві бюджети, до яких сплачено майже 2,8 млрд. гривень. У порівнянні з минулим роком спостерігаємо збільшення суми у півтора рази.

Зростання сум податків простежується практично по всіх галузях народного господарства Чернігівщини.

Співробітники фіскальної служби наголошують, що основна сума надходжень – це добровільна сплата податків. У листопаді її рівень становив 96 відсотків загальної суми.

Наразі керівництво фіскальної служби на Чернігівщині вибудовує прозорі правила діяльності як для співробітників територіальних органів, так і для тих, хто веде бізнес у регіоні.

Саме з цією метою з жовтня по грудень очільник відомства Олексій Барановський провів зустрічі з представниками бізнесу у всіх районах області. Усі бажаючі мали змогу не тільки поставити нагальні питання керівнику, а й почути на них відповіді з перших вуст. 
 
Робота зі зміцнення довіри та налагодження партнерських стосунків буде продовжена і в наступному році, бо спрямована на позитив.

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.