Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 02:53:01

Майже 4 мільярди гривень податків зібрано на Чернігівщині за дев’ять місяців

18.10.2016   10:26Агенцiя

У головному управлінні ДФС у Чернігівській області повідомили, що у січні-вересні платниками податків сплачено до бюджетів Чернігівської області майже 4 млрд. гривень.

Рівень відповідного періоду минулого року перевищено на третину або на 1 млрд. гривень.

До державного бюджету зібрано 1,8 млрд. грн. або 46 відс. від загальної суми надходжень.

До бюджетів територіальних громад області сплачено майже 2,2 млрд. грн. податків та зборів. Прийняті місцевими радами бюджетні призначення у частині податків і зборів виконані на 118,9 відс., додатково надійшло 345 млн. гривень. Виконання бюджетних призначень забезпечено у всіх районах області та містах обласного значення.

Досить значним залишається вклад у наповнення бюджетів від установ і організацій, що фінансуються з бюджету (сфери управління, освіти та охорони здоров’я), якими сплачено 742 млн. гривень (18,6 відс).

Підприємства галузі сільського господарства сплатили до бюджетів 561 млн. грн. (понад 14 відс.), лісового господарства – 236 млн. гривень (майже 6 відс.).

Добувна та обробна галузі промисловості, а також підприємства торгівлі та громадського харчування забезпечили приблизно однаковий вклад у наповнення  бюджетів усіх рівнів – 11,5 відс. та сплатили по півмільярда гривень.
 
Від фізичних осіб – підприємців, самозайнятих осіб та платників податку на майно надійшло до бюджетів усіх рівнів 303 млн. грн. або 7,6 відс. загальної суми.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини