Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 19:10:21

Квартира у "Будинку на Єськова" - це затишок, комфорт та вигідна інвестиція

17.10.2016   11:18Агенцiя

Квартирне питання завжди є одним з найбільш актуальних для кожного. Мріючи про своє житло, збираючи гроші, ми креслимо план майбутньої оселі, розставляємо меблі в уяві або на папері. Ось тут буде шафка, тут ліжко, там дитяча кімната, тут буде стояти обідній стіл, за яким збиратиметься вся родина та друзі, а ось тут ми поставимо фікус. І примітка на кресленні: «Першим до хати впустити котика». Адже як без нього?

Сьогодні, окрім того що квартира має бути світлою, затишною та у гарному мікрорайоні, вона ще має бути вигідною з точки зору комунальних витрат і обладнана всіма необхідними засобами обліку. А також бажано, щоб у дворі був майданчик для дитячих ігор, парковка, територія охоронялася та інші приємні бонуси для мешканців.

Таким вимогам відповідають квартири у «Будинку на Єськова». Це  об’єкт столичної групи компаній «Perfect Group», яка об’єднала під одним брендом 28 підприємств, що вже понад 25 років працюють на вітчизняному будівельному ринку. За цей час було введено в експлуатацію більше мільйона квадратних метрів житла для 43 тисяч сімей.

«Будинок на Єськова» розташований у затишному куточку Чернігова. Поруч знаходиться лісопарк Ялівщина, річка Стрижень. Але мальовнича природа не означає, що будинок знаходиться поза цивілізацією. Тут зручна транспортна розв’язка, є інфраструктура і все, що необхідне для комфортного життя.

«Будинок на Єськова» будується з екологічно чистої червоної цегли, яка за своїми характеристиками є такою, що зберігає тепло. Будівля буде утеплена мінеральною ватою. Тож холод не буде страшний стінам товщиною 71 см. Всі квартири належать до економ класу, а, отже, не доведеться сплачувати за зайві квадратні метри. При цьому кімнати доволі просторі, а висота стелі дорівнює 2,70 м. Слід відмітити, що кожен власник квартири може самостійно регулювати температуру у помешканні, сплачуючи лише за використані гігакалорії.

Купити помешкання у цьому будинку є привабливою можливістю для молодих родин, які бажають покращити житлові умови. Як вже сказано, квартири мають оптимальну площу і зручне планування. А якщо покупка відбулася до завершення будівництва, то можна зробити перепланування. У будинку переважають однокімнатні квартири від 37 м.кв., двокімнатні – від 52 м.кв. та трикімнатні – від 68. Вже продано більше двадцяти квартир у цій новобудові. Вартість квадратного метра складає 8499 гривень, причому ближче до завершення ціна може зростати.

Представник кампанії «Perfect Group» Олексій Коваль підкреслив: «Чим вищий ступінь готовності, тим більше вартість. Тобто, якщо не переїздити і жити тут, а просто інвестувати заощадження, то перші, хто придбав житло, у результаті можуть отримати гарний прибуток. На мою думку, сьогодні це найкраща пропозиція за співвідношенням ціна-якість у чернігівських новобудовах. Зараз діють привабливі умови, придбати квартиру можна у розстрочку».

За його словами будівництво об’єкта профінансовано повністю. Роботи виконуються в такому темпі, щоб до кінця 2016 року завершити коробку, а у першому кварталі 2017 зробити всі внутрішні роботи. І щоб весною будинок зустрічав своїх власників.

«Забудовником є столичний «Спецмехбуд-21», - повідомив він. - Будинок профінансовано повністю, тому ми не зупиняємося. На одній із секцій перекриваємо восьмий поверх, на другій – шостий з десяти. До нового року ми збираємо коробку, як і планували, і займатимемося внутрішніми роботами. Інженерні мережі майже на 80 відсотків було виконано ще під час зведення першої багатоповерхівки на Єськова. Тож сподіваємося, що здамо об’єкт у першому кварталі 2017 року», - зазначив Олексій Коваль.

Цікаво, що купити квартиру, оформити всі документи можна поруч з будівельним майданчиком. Саме тут працює відділ продажу квартир і покупець може не лише уявити свою майбутню оселю, а і побачити її.

Відділ продажу знаходиться на території будівельного майданчика за адресою: вулиця Єськова, 14б, Чернігів. Деталі за телефоном (044) 222-97-01 або на сайті http://eskova.com.ua

PR

 

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини