Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:22:52

У жовтні в Києві відкриється перший бізнес-форум для підприємців

11.10.2016   13:00Агенцiя

21 жовтня в Києві відкриється перший український бізнес-форум «Україна – країна підприємців» для молодих підприємців і тих, хто мріє про власну справу.

Його організатори Український союз промисловців і підприємців за підтримки ПриватБанку прагнуть показати працюючим підприємцям і тим, хто бажає відкрити власну справу, реальні можливості й перспективи для втілення їхніх ідей, надихнути на прояв ділової ініціативи та продемонструвати практичні інструменти для створення чи розвитку бізнесу.

«Підтримка і розвиток малого бізнесу в Україні, самозайнятості громадян є одним з пріоритетів діяльності УСПП, бо вже зараз дрібне та середнє підприємництво приносить близько 70% податкових надходжень до бюджету, здатне виробляти наукоємні та конкурентоспроможні продукти із високою доданою вартістю, – зазначив президент УСПП Анатолій Кінах. – Допоки в інших базових галузях «вирує» криза, держава повинна розглядати розвиток самозайнятості, малого та середнього бізнесу як свою стратегію, адже це нові робочі місця, зростання платоспроможності населення. Українське суспільство до цього готове: понад 60% молоді бажало б відкрити власну справу».

Перший бізнес-форум «Україна – країна підприємців» об’єднає понад 400 молодих підприємців і тих, хто лише мріє про власну справу. На них чекають виступи представників влади та міжнародних організацій, надихаючі історії успіху молодих українських підприємців, серед яких засновник Petcube Олександр Нескін, Юлія Савостіна, засновники «Бізнес Молодості» Євген Василенко та Олександр Компанець тощо. Крім того, учасники форуму отримають з перших рук корисні інструменти для спрощення операційної діяльності, індивідуальні консультації від спеціалістів з реєстрації підприємств, бухгалтерського обліку, податкової звітності, юридичного супроводу діяльності, франчайзингу, електронної комерції тощо.

«Головне завдання форуму та й програми в цілому – довести кожному, хто мріє про власну справу, що підприємництво є найбільш реальним засобом забезпечити власну родину, – запевняє керівник напрямку «Малий і Середній бізнес» ПриватБанку Олександр Ніколенко. – Зі свого боку ми готові допомогти розпочати чи розвинути власний бізнес порадами, консультаціями, інноваційними сервісами та програмами фінансування, що будуть доступними для майбутніх підприємців.

Серед амбітних планів організаторів програми «Україна – країна підприємців» є проведення низки бізнес-форумів, у тому числі в регіонах, покликаних популяризувати культуру підприємництва в Україні. Головна ж мета проекту – сприяти за рахунок розвитку малого бізнесу створенню понад 1 млн нових робочих місць. До речі, для всіх підприємців участь у форумі, що відбудеться 21 жовтня в Києві в КВЦ «Парковий» (Паркова дорога, 16), безкоштовна. Зареєструватися можно на kub.pb.ua/forum.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини