Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 11:40:52

Росіяни призначили нового директора “Чексілу” – екс-керівника білоруської фабрики “8 марта”

20.08.2016   10:02Агенцiя

Директором ПрАТ “Камвольно-суконна компанія” Чексіл “(Чернігів), великого виробника вовняних тканин для пошиття одягу, призначений Василь Шитіков, який до 2015 року протягом 10 років займав посаду директора великого виробника трикотажу ВАТ “8 березня” (Гомель, Білорусь).

Згідно з публікацією КСК “Чексіл” в системі розкриття інформації Нацкомісії з цінних паперів та фондового ринку, таке рішення прийняла наглядова рада компанії, звільнивши з посади директора Олександра Рощинского за його бажанням, повідомляє Інтерфакс-Білорусь.

Рощинский обіймав посаду директора компанії протягом семи місяців (з 12 лютого 2016 року).

Шитіков призначений на три роки.

Місце його роботи після 30 січня 2015 року в повідомленні не вказано.

За інформацією білоруських ЗМІ, в 2014 році Комітет держконтролю Гомельської області ставив питання про звільнення Шитікова з посади директора ВАТ “8 березня” на підставі виявленого факту залучення ним вигідних позик на споживчі потреби фабрики, якій в той же час доводилося брати дорогі кредити на виплату зарплати.

КСК “Чексіл” виробляє камвольні та суконні тканини для пошиття одягу різноманітного призначення: для піджаків, костюмів, брюк і пальто – як чоловічих, так і жіночих, а також для військової та корпоративної уніформи.

У 2015 році компанія скоротила чистий дохід на 37,6% в порівнянні з 2014 роком – до 74,47 млн. грн. і наростила чистий збиток на 7,3% – до 167 млн. грн.

Згідно з даними НКЦБФР, на початок 2016 року власником майже 99,8% акцій КСК є ПрАТ “Менеджінг компані”, в якому 19,5% акцій належить латвійській Lexicon group,26% – громадянину РФ, і трьом фізособам-резидентам відповідно два пакети по 10% і один – 14% акцій.

До складу акціонерів ПАТ “Менеджінг компані” в 2014 році увійшли два громадянина Росії – Валерій Климко і Антон Громов (з пакетами по 26%). При цьому останній очолив наглядову раду КСК “Чексіл”.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини