Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 03:42:37

У першому півріччі 2016 року в Чернігівській області введено в експлуатацію 547 об’єктів будівництва

26.07.2016   09:56Агенцiя

Управління Держархбудінспекції в Чернігівській області у першому півріччі 2016 року зареєструвало 1,5 тисяч дозвільних документа у сфері будівництва.

Серед них 284 декларації про початок виконання підготовчих та будівельних робіт; 547 декларацій  про готовність об’єкта до експлуатації; 672 опрацьовані повідомлення про початок виконання підготовчих та будівельних робіт.

В поточному році розпочалось будівництво низки соціально-важливих для Чернігівського регіону об’єктів. Зокрема, будівництво тролейбусної контактної лінії по вул. Козацькій в м. Чернігові та будівництво теплової електростанції на біопаливі (відходи деревина) встановленою електричною потужністю 3,5 Мвт, що знаходиться на території Корюківської міської ради.

За 6 місяців 2016 року в Чернігівській  області Державна архітектурно-будівельна інспекція України ввела в експлуатацію 206 житлових та 341 комерційних об’єктів. Із житлових об’єктів - 6 багатоквартирних будинків загальною площею 25,4 тис. кв. м., а також 202 індивідуальних будинків загальною площею 24,1 тис. кв. м.

Найбільш активно будівництво відбувалось у м. Чернігові та Чернігівському районі. В січні-червні  2016 року тут введено в експлуатацію 72 індивідуальних  та 5 багатоквартирних будинків. Також  значні темпи будівництва спостерігалися в м. Прилуки та Козелецькому районі. Середня площа зданого в експлуатацію індивідуального житла склала 119,4 кв. м.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини