Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 11:33:02

Які перспективи у нового будинку на Єськова?

22.07.2016   15:27Агенцiя

Кожен мріє про свою квартиру. Таку, щоб і комфортна була, і гарний краєвид з вікна, і дітям було де погратися, і затишно та зелено біля будинку. А головне, щоб вартість відповідала якості, а комунальні платежі не «вивертали» кишені всієї родини.

Cаме такі квартири будують у новому житловому комплексі на Єськова 14-б, проект якого під назвою «Будинок на Єськова» презентували у Чернігові його виконавці: заступник голови правління ПрАТ ФК «Княгиня Ярославна» Олексій Коваль та партнер агенції нерухомості Геннадій Лисков.

За словами Олексія Коваля, компанія «Княгиня Ярославна» працює в нашій країні вже понад 10 років, зарекомендувала себе як надійний партнер, має понад 25 успішно реалізованих проектів на території України, в тому числі і у Чернігові (вулиця Курсанта Єськова, 14-а, 14-б, вул. Волковича, 2б).

«Новобудова розташована неподалік річки Стрижень та лісопарку Ялівщина. Це екологічно чистий куточок Чернігова. Тут є зручна транспортна розв’язка», - розповів під час презентації проекту «Будинок на Єськова» керуючий партнер агенції нерухомості «Prostor&Patners»Геннадій Лисков.  Також він підкреслив, що житловий комплекс розташований на закритій території із контролем доступу, тож мешканці відчуватимуть себе у безпеці.

Олексій Коваль розповів, що будівництво будинку на Єськова 14-б триває повним ходом. Темпи робіт випереджують план: вже сьогодні збудовані три поверхи, будується четвертий. Цікаво, що будинок буде повністю збудований із червоної керамічної цегли, яка має звукоізоляційні та теплозберігаючі властивості. Тобто мешканцям квартир, по-перше, буде не чутно як сусіди пересувають меблі, а по-друге, у помешканнях буде завжди оптимальна температура.

Також у квартирах будуть встановлені лічильники тепла і кожна сім’я матиме змогу самостійно встановлювати температурний режим у кімнатах. Це допоможе не лише зекономити гроші, а і обсяги споживання теплових калорій.

Завершення будівельних робіт по проекту «Будинок на Єськова» заплановане на кінець 2016 року, а навесні 2017 власники новеньких квартир вже зможуть святкувати «входини».

Голова правління ПрАТ ФК «Княгиня Ярославна» також повідомив, що це вже не перший будинок, який зводиться у Чернігові компанією. Вже заселені та введені в експлуатацію будинки за адресою Волковича, 2б та Єськова, 14-а, та Єськова, 14-б. У новобудові зовнішні інженерні мережі виконані практично на 90%, тобто залишиться тільки зробити підключення та пусконаладку, що врятує і час, і нерви.

Всього у новому будинку буде 19 однокімнатних квартир (площа 37-41 кв.м.), 36 двокімнатних (від 53 м.кв.) та чудові трикімнатні квартири площею від 63 до 83кв. Проектом передбачені також значна кількість допоміжних приміщень у будинку, щоб і велосипед поставити, і шини зимові заховати. Перевагою є те, що власники матимуть можливість змінити планування помешкання на свій смак. Вартість квартир стартує від 8499 грн. за кв.м., існує можливість придбання нерухомості у розстрочку. Як зазначив Геннадій Лисков: «Ми з нашими клієнтами від першого дзвінка і до повного оформлення документів». І додав: «Ми своїх клієнтів носимо на руках – це гасло нашої компанії».

Основний вид діяльності ПрАТ «Фінансова компанія «Княгиня Ярославна» - залучення коштів та управління майном для фінансування об’єктів будівництва, здійснення операцій з нерухомістю. Інвестор (управитель) та генпідрядник на цей час входять до групи будівельно-інвестиційних компаній PerfectGroup (ТМ у процесі реєстрації), що об’єднує понад 30 компаній - від архітектурних бюро до будівельних обслуговуючих компаній. Загалом збудовано вже більш ніж 1030 тис.м2 житла, тобто 83 будинки в 14 містах України. В інвестиційному портфелі компанії - проекти загальним обсягом понад півмільйона квадратних метрів з терміном реалізації в найближчі 3-4 роки.

Поспішайте придбати квартиру Вашої мрії просто зараз! Відділ продажу знаходиться просто на території будівельного майданчику. Деталі можете дізнатися за телефоном +380 (44) 222-97-01, або ж на сайті eskova.com.ua.

Ознайомитися із презентацією будинку можна за посиланням

 

 

PR

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини