Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:29:15

На Чернігівщині найвідчутніше наповнюють держбюджет підприємства добувної і обробної промисловості

30.11.2015   12:48Агенцiя

Найбільший внесок в наповнення державного бюджету за 10 місяців на Чернігівщині забезпечили підприємства промисловості. Вони сплатили понад 886 мільйонів гривень, що становить 52,5 відсотка від загальної суми податків та зборів по всіх галузях.

Як повідомила начальник координаційно-моніторингового управління ГУ ДФС у Чернігівській області Олена Пустовойт, добувна і обробна промисловості залишаються, як і в минулих роках, домінуючими в формуванні доходів державного бюджету. Їх внесок становить відповідно 31,8 відсотка (536,5 млн.грн) та 13,1 відсотка (220,8 млн.грн). Разом з тим,  добувна промисловість зменшила сплату на 28 відсотків, а надходження від обробної промисловості збільшилися на 26 відсотків порівняно з відповідним періодом минулого року.

Підприємства, які займаються виробництвом та розподіленням газу, води та електроенергії, до держбюджету сплатили 128,9 млн.грн (їх частка становить 7,6 відсотка). Порівняно з відповідним періодом минулого сума  збільшилась в 1,4 раза.

Частка підприємств торгівлі та громадського харчування становить 10,4 відсотка - до держбюджету перераховано 176,5 млн.грн, що на 45 відсотків більше, ніж за  відповідний період минулого року.
Внесок інших галузей у наповнення бюджету значно менший. Приміром,  частка сільського господарства становить 4,9 відсотка (надійшло 82,9 млн.грн), лісового господарства – 5,5 відсотка (92,2 млн.грн), будівельної галузі – 2,8 відсотка (47,2 млн.грн).

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини