Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 05:49:46

За півроку Управлінням капітального будівництва здано в експлуатацію 13 об’єктів

16.07.2015   08:18Агенцiя

Основними завданнями Управління капітального будівництва облдержадміністрації є забезпечення державної політики у галузі будівництва, розвитку соціальної інфраструктури, інженерного захисту територій, будіндустрії та промисловості будівельних матеріалів, підвищення енергоефективності у будівництві на території області.

Виконання завдань з будівництва житлових будинків, об'єктів освіти, охорони здоров'я, зв'язку, транспорту, торгівлі, громадського харчування, комунального господарства, культурно-побутового та іншого призначення відноситься до галузевих повноважень Управління.

Впродовж першого півріччя поточного року Управлінням капітального будівництва ОДА підписано 13 декларацій про готовність об’єктів до експлуатації.

Серед об’єктів соціальної інфраструктури, які здано в експлуатацію місцевим громадам, значаться: капітальний ремонт системи опалення Горобіївської ЗОШ І-ІІ ст. (Срібнянський район), реконструкція Березнянської ЗОШ І-ІІ ст. (Менський район), реконструкція системи опалення Новояриловицької ЗОШ І-ІІІ ст. (Ріпкинський район), капітальний ремонт Антонівської ЗОШ І-ІІІ ст. (Варвинський район) та реконструкція будівлі головного корпусу КЛЗП «Варвинська центральна районна лікарня».

Також в цьому році було здійснено технічний нагляд за будівництвом та капітальним ремонтом покриття автомобільних доріг і проїзних частин у смт Сосниця, Короп, Ніжин та Срібне.

Виконано капітальний ремонт двох об’єктів спільної власності територіальних громад сіл, селищ і міст регіону.

Зокрема, це внутрішньо-оздоблювальні роботи, заміна віконних та дверних блоків, опорядження та ремонт паркетних покриттів, електромонтажні та сантехнічні роботи.

Здано в експлуатацію два об’єкти екологічного напрямку: дощову каналізацію у м.Щорс та водовідвод поверхневих вод із частковим водопониженням ґрунтових вод у смт Ріпки.

Управлінням капітального будівництва до кінця року планується добудувати та здати в експлуатацію кілька ще не менш важливих об'єктів.

Зміцнення будівельної галузі є одним з найважливіших напрямків соціально-економічного розвитку області та важливим руслом розбудови нашої держави.

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини