Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 12:50:42

Новим постачальником газу споживачам Чернігівській області стане ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ"

24.06.2015   07:31Агенцiя

З 1 липня постачання природного газу побутовим споживачам Чернігівської області буде здійснювати нове підприємство - ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ". У зв`язку з цим споживачам газу треба укласти новий договір і в подальшому проводити розрахунки за реквізитами нового товариства.

З 1 липня 2015 р. ПАТ "Чернігівгаз" за рішенням Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (Далі - НКРЕКП) - Постановою № 1640 від 28.05.2015 р. анульовано дію ліцензії щодо надання послуг з газопостачання всім категоріям споживачів.

Для побутових споживачів, що проживають в Чернігівській області гарантованим постачальником газу за регульованим тарифом з 1 липня 2015 р. згідно рішення НКРЕКП - Постанови № 1644 від 28.05.2015 р. призначено підприємство ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ". Товариство є суб'єктом господарювання, що в установленому порядку отримало ліцензію на постачання природного газу і здійснюватиме виключно реалізацію природного газу (відносини купівлі – продажу).

У зв’язку зі зміною постачальника всім побутовим споживачам необхідно:

Укласти новий договір з ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" про надання послуг з газопостачання.

З примірником нового тристороннього договору, умовами та процедурою його оформлення ви можете ознайомитись на корпоративному сайті ПАТ "Чернігівгаз" cn.104.ua або звернувшись до Контакт-центру за телефоном 0462 65 15 04.
ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Заключення договорів буде відбуватися поступово.

Для укладення договору необхідно надати такі документи:

- Документ, що посвідчує особу споживача (для громадян України - паспорт громадянина України або тимчасове посвідчення громадянина України (для осіб, недавно прийнятих до громадянства України); для іноземців та осіб без громадянства - національний паспорт або документ, що його замінює);
- Довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (за наявності);
- Технічний паспорт на будівлю;
- Довідка про зареєстрованих осіб у квартирі, приватному будинку (довідка про склад сім’ї) або будинкова книга;
- Документ, що підтверджує право власності на квартиру, приватний будинок або користування ними (договір купівлі – продажу, обміну, дарування, свідоцтво про право на спадщину тощо);
- Документ, що підтверджує право на отримання пільг;
- Технічний паспорт газового обладнання (за наявності);
- Технічний паспорт лічильника газу (за наявності).

Звернути увагу, що з 01.07.2015 р. автоматично буде змінений особовий рахунок споживача.

Починаючи з 01.07.2015 р., оплата вартості послуг з газопостачання, в т.ч. в частині погашення заборгованості станом на 30.06.2015 р., буде здійснюватися на поточний рахунок із спеціальним режимом використання нового постачальника природного газу - ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ" за наступними реквізитами:

Отримувач платежу: ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ"
код ЄДРПОУ 39576385 рахунок 26032300014749
Чернігівське обласне управління АТ "Ощадбанк"
МФО 353553

Нові банківські реквізити зазначатимуться у платіжному документі (рахунку), який споживачам надійде від ТОВ "ЧЕРНІГІВГАЗ ЗБУТ", починаючи з 01.07.2015 р.

З метою уникнення розбіжностей в частині розрахунків за спожитий природний газ станом на 30.06.2015 р. просимо Вас, шановні Споживачі, протягом 30 червня - 02 липня повідомити показання газового лічильника на кінець червня будь-яким зручним для Вас способом. Споживачам м. Чернігова та Чернігівського району - через Контакт-центр за номером (0462) 65-15-04, СМС–повідомленнями за номером 067-244-99-38 або електронною поштою на адресу contact@cngas.com.ua. Споживачам інших районів області потрібно телефонувати до абонентського відділу філії газового господарства свого міста/райцентру або звертатись особисто.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини