Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:54:18

На Чернігівщині від сплати за ліцензії бюджет отримав 4 мільйони гривень

21.05.2015   12:19Агенцiя

За січень-квітень на Чернігівщині надходження до бюджету від плати за ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами склали 4073,5 тис. грн., що більше, ніж очікувані надходження. Адже дехто з платників виявили бажання сплатити за ліцензії наперед.

Відділ контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів ГУ ДФС у Чернігівській області видав 762 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 668 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. Анульовано 83 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 121 ліцензія на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами. За несвоєчасну сплату призупинено 98 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та 89 ліцензій на право роздрібної торгівлі тютюновими виробами.

На Чернігівщині 1441 суб’єкт господарювання має 4491 ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами.

У січні - квітні проведено 24 перевірки суб’єктів господарювання, які працюють на ринку алкогольних напоїв та тютюнових виробів, виявлено 23 порушення. Серед встановлених порушень: зберігання алкогольних напоїв та тютюнових виробів у місцях, не внесених до Єдиного реєстру, виявлення алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку, роздрібна торгівля за відсутності ліцензії, реалізація алкогольних напоїв за цінами, нижчими за встановлені мінімальні роздрібні ціни, реалізація алкогольних напоїв неповнолітнім.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини