Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:52:06

Деклараційна кампанія завершується 30 квітня

29.04.2015   14:25Агенцiя

ДПІ у м. Чернігові нагадує, що з 1 січня до 1 травня в країні традиційно проходить кампанія декларування доходів, отриманих протягом 2014 року.

Декларації про доходи приймаються  по 30 квітня 2015 року включно.

Шановні чернігівці! Не зволікайте і подайте декларації про майновий стан і доходи, отримані в 2014 році, вчасно!

Неподання або несвоєчасне подання декларації тягне за собою попередження або накладення штрафу у розмірі від трьох до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Якщо порушення було скоєне повторно, то передбачено накладення штрафу у розмірі від п’яти до восьми неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

На період проведення кампанії декларування доходів громадян ДПІ у м. Чернігові  працює за подовженим графіком у робочі дні. 

З метою створення сприятливих умов для виконання громадянами свого конституційного обов’язку працює сервіс ДФС України, що дозволяє громадянам заповнювати і направляти декларацію про майновий стан та доходи через Інтернет. Утім, для користування такою послугою платнику слід отримати електронний ключ цифрового підпису та відповідне програмне забезпечення.

Бланки декларацій надаються громадянам безкоштовно.  Консультації щодо подання та заповнення декларації можна отримати  в Центрі обслуговування платників інспекції та  за телефонами: 65-28-25, 65-28-32.

Вся інформація, яка стосується декларування доходів громадян, а саме: форми декларації, зразки заповнення, нормативна база тощо, розміщена на сайті ДФС України за посиланням: http://sfs.gov.ua/deklaruvannya-2015/poryadok/ та на суб-сайті Головного управління ДФС у Чернігівській області: http://ch.sfs.gov.ua

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини