Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 12:48:20

На Чернігівщині громадянами задекларовано доходів на суму понад 116,5 млн. грн.

17.03.2015   07:47Агенцiя

З початку поточного року 2,9 тис. громадян подали декларації про майновий стан та доходи.

руки

руки

Як повідомила заступник начальника управління доходів і зборів з фізичних осіб ГУ ДФС у Чернігівській області Наталя Кузнецова, на Чернігівщині за січень-лютий 2015 року загальна сума задекларованого доходу складає понад 116,5 млн. грн. Сума податку на доходи фізичних осіб, що підлягає сплаті у бюджет, становить 3 млн. грн.

Найактивніше декларують свої статки мешканці міста Чернігова (860 декларацій), Ніжинського (453 декларації), Прилуцького (445 декларацій) та Бахмацького (252 декларації) районів.

Що стосується структури доходів, то більша частку становить дохід від заробітної плати – 54 млн. грн., трохи менше - 36,5 млн. грн. дохід від успадкованого та подарованого майна. Від продажу рухомого та нерухомого майна громадяни Чернігівщини отримали 6,3 млн. грн. доходу. Сума задекларованих іноземних доходів становить 1 млн. грн.

Також 1164 особи скористалися правом на отримання податкової знижки. До повернення задекларовано 1576,4 тис. грн., що на 18,8 тис. грн. більше минулорічного показника.
Нагадуємо, що податкова декларація про майновий стан і доходи, отримані громадянами у 2014 році, подається до 1 травня 2015 року до органів фіскальної служби за місцем реєстрації.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.