Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 02:07:18

На розроблення проектів землеустрою на Чернігівщині було надано 922 дозвола

27.01.2015   15:59Агенцiя

Станом на 22 січня військовослужбовці, які брали участь у виконанні завдань з проведення АТО, подали 19672 заяви на отримання земельних ділянок.

Найбільше клопотань надійшло до фахівців землевпорядної служби та органів місцевої влади у Волинській (2373), Львівській (2351), Миколаївській (1757), Рівненській (1493), Житомирській (1439), Закарпатській (1388) та Вінницькій (1330) областях.

На сьогодні в Україні територіальні органи Держземагентства спільно із органами місцевої влади вже надали дозволи на розроблення проектів землеустрою щодо відведення учасникам антитерористичної операції 10557 земельних ділянок загальною площею понад 5814 гектарів.

Зокрема, було надано дозволи на розроблення документації з відведення 2472 земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, 5171 наділу – для ведення садівництва, 10 ділянок – для ведення індивідуального дачного будівництва, 2904 земельних ділянок – для ведення особистого селянського господарства.

Найбільше дозволів на розроблення проектів землеустрою було надано у Львівській (1516), Вінницькій (1084), Чернігівській (922) та Київській (862) областях.

Лише протягом останнього тижня було погоджено 29 проектів землеустрою про надання захисникам Вітчизни у власність ділянок та прийнято рішення про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення 548 земельних ділянок. Найбільше таких рішень було прийнято в Кіровоградській (115), Львівській (97), Миколаївській (63), Дніпропетровській (32) та Черкаській (31) областях.

Держземагентство України наголошує, що на сьогодні роботи із забезпечення військових земельними ділянками визначені у земельній службі як першочергові.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.