Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 09:00:06

До переліку земель, права оренди на які планується реалізувати на аукціонах, додано 41 ділянку, на Чернігівщині - 10

31.12.2014   08:21Агенцiя

Протягом тижня до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права оренди на які будуть виставлені та реалізовані через відкриті земельні торги в різних регіонах України, додано 41 земельну ділянку.

Зокрема, у Волинській області – 27 ділянок, у Херсонській – 25, Дніпропетровській – 21, Рівненській – 20, Чернігівській – 10, Миколаївській – 8, Черкаській – 7, Чернівецькій – 4, Луганській – 3 та у Сумській області – одна земельна ділянка.

Таким чином, загальна кількість земельних ділянок сільгосппризначення державної власності, права оренди на які згодом будуть реалізовані на конкурентних засадах, на сьогодні становить 3573 ділянки загальною площею 70875,293 гектара.

Першість щодо кількості ділянок, права на які виставлені на земельні торги, як і на минулому тижні тримає Черкаська область – 628 ділянок. Передові позиції також займають Харківська – 344 ділянки, Рівненська – 321, Херсонська області – 313 земельних ділянок.

Слід зазначити, що з переліку, зокрема, щодо Одеської області вибуло 83 земельні ділянки. Це пояснюється тим, що протягом тижня в області на торгах продано права на 115 земельних ділянок, натомість до переліку додано 32 нові земельні ділянки. Так само відбулося і у Чернігівській області, де на аукціонах реалізовано права на 29 ділянок сільгосппризначення державної власності, а до переліку включено 39 таких ділянок.

Із переліком ділянок у розрізі областей можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Держземагентства України (у розділі “Земельні торги” – “Перелік земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності, права на які плануються продавати на земельних торгах”). Щодо кожної ділянки надана вичерпна інформація із зазначенням місця розташування, площі, кадастрового номера та її цільового призначення.

Узагальнена інформація про включення до переліку земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності для продажу права на них на земельних торгах відповідно до наказів
(станом на 26 грудня 2014 року)
Чернігівська - кількість ділянок, які включено до переліку Площа1621,6272 га

Продаж земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності на конкурентній основі є економічно доцільним. Цю роботу земельне відомство проводить в рамках відповідного доручення Уряду. Перелік регулярно уточнюється з урахуванням наявності вільних інвестиційно-привабливих земельних ділянок указаної категорії в регіонах на місцях та надається територіальними органами Держземагентства для узагальнення і оприлюднення на його веб-сайті.

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини