Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 08:34:15

700000-й клієнт "Оплати частинами" безкоштовно отримав від ПриватБанку і "АЛЛО" новий планшет

19.12.2014   12:28Агенцiя

Сучасний планшет став абсолютно несподіваним приємним подарунком для Ірини Люльки з Павлограда, яка вирішила купити в розстрочкуновий смартфон в магазині "АЛЛО" і стала ювілейним клієнтом сервісу "Оплата частинами".

Більше 700 тисячукраїнців змогли придбати необхідні товари в розстрочку за допомогою програми "Оплата частинами", яка впроваджена в Україні ПриватБанком та крупними торговельними мережами країни. Як повідомила прес-служба банку, семисоттисячну клієнтом сервісу стала Ірина Люлька, яка придбала в розстрочкуновий смартфон в магазині торгової мережі "Алло" міста Павлоград.

"Можливість купувати в розстрочку без відсотків стала гарною підтримкою від банку та його партнерів всім клієнтів у непростій економічній ситуації, - говорить заступник голови правління ПриватБанку Роман Негінський. - Сьогодні такий зручний сервіс, як "Оплата частинами" працює в більшості популярних торгових мереж і є найбільш доступною в Україні можливістю покупки товарів у розстрочку".

Купуючи в розстрочку смартфон, "ювілейний" користувач "Оплати частинами" отримав не тільки безвідсотковий кредит від банку, але і несподіваний приємний подарунок від торгової мережі "АЛЛО" - хітовий планшет Samsung Galaxy tab 4.

"Наша ціноваполітика і можливості" Оплати частинами "зробили найсучаснішу техніку доступною в магазинах" АЛЛО "більшості українців", - говорить заступник комерційного директора ТОВ "АЛЛО" Артем Красніков. - Оплачувати смартфони та планшети, представлені в магазинах компанії, можна до 24 рівних платежів, при цьому без% і додаткових комісій".

Щомісяця понад 50000 клієнтів купують потрібні товари за допомогою програми безкоштовної розстрочки "Оплата частинами". С "Оплатою частинами" суму будь-якої покупки можна розділити на рівні частини (до 25 платежів). Кредит оформляється автоматично прямо білякаси, а договором з усіма необхідними реквізитами при цьомустає чек. За умови своєчасного внесення всіх платежів користування кредитом для покупця безкоштовно.

За даними банку, з початку 2014 кількість торгових мереж і магазинів, в яких клієнти ПриватБанку можуть користуватися безкоштовною розстрочкою, зросла на 30%. Як повідомилапрес-служба банку, сервіс "Оплата частинами" на сьогоднішній день працює в більшніж 33 000 торговихточок. На сьогоднішній день до "Оплатічастинами" підключені найбільші українські мережі з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та інших товарів. Щоб дізнатися доступну клієнту суму покупок в розстрочку достатньо відправити SMS на номер 10060 з текстом chast або залишити заявку на сайті chast.privatbank.ua.

PR

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.