Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 8 травня, 04:05:40

За 8 місяців Чернігівською митницею Міндоходів припинено 357 порушень законодавства

18.09.2014   10:03Агенцiя

Протягом 8 місяців Чернігівською митницею Міндоходів виявлено 357 адміністративних правопорушень та затримано предметів і товарів на суму понад 4,5 млн. грн.

За вартістю вилучених товарів переважають промислові товари, сировина й матеріали на суму понад 3 млн. грн., продовольчі товари та сільгосппродукція – 28 тис. грн., а також транспортні засоби на суму 773 тис. грн.

На розгляд до судових інстанцій направлено 255 адміністративних справ на суму 6,2 млн. грн. За результатами їх розгляду конфісковано в дохід держави товарів на 2,6 млн. грн. та накладено штрафів на 2,7 млн. грн.  
    
За цей же період митницею розглянуто 87 справ про порушення митних правил, при цьому накладено штрафів на суму 567 тис. грн. та стягнуто з порушників 396 тис. грн.

Останні новини Чернігівщини

На Масанах почалися роботи з відновлення колектора 15:50

Стартував ремонт аварійного колектора, що в мікрорайоні Масани (вул. Незалежності, 42). Роботи виконуватимуть за новою технологією – методом санації полімерним рукавом.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 15:19

Протягом минулої доби зареєстровано 9 небезпечних подій, а саме: 1 аварійна ситуація на мережах життєзабезпечення, 1 загибель на водних об’єктах, 1 дорожньо-транспортна пригода, 6 пожеж. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 1 особа постраждала.

Чернігівський медичний коледж отримав навчальну літературу від латвійських партнерів 15:17

Близько 200 підручників для навчання студентів Чернігівського базового фахового медичного коледжу передала сьогодні Юліана Китаєва, представниця Почесного консула Латвійської Республіки в місті Чернігові Олени Вишнякової.

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ 15:15

Заволодів коштами державного підприємства на суму майже 750 тис. гривень: правоохоронці скерували до суду провадження щодо директора ТОВ

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких

Групи підтримки для людей, які втратили своїх рідних чи близьких 09:34

Поєднання душевного болю, смутку, гніву, безпорадності, почуття вини та розпачу — такою може бути емоційна реакція на втрату рідної чи близької людини. У цій ситуації важливо відчувати підтримку інших людей та уміти віднайти власні сили, щоб рухатися далі.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини