Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 03:45:36

Будівельна галузь є однією з рушійних сил, що забезпечують соціально-економічний розвиток області

10.08.2014   06:57Агенцiя

До дня будівельника

Кількість штатних працівників у будівництві з початку року становила понад 4 тис.осіб.

Підприємствами області за І півріччя 2014р. виконані будівельні роботи на суму 245,5 млн.грн. Індекс будівельної продукції порівняно з відповідним періодом 2013р. становив 138,7%.

Три чверті загального обсягу будівельних робіт виконано підприємствами на будівництві будівель, решта – на будівництві інженерних споруд. Найбільші обсяги робіт будівельники області виконали на будівництві житла, будівництві та реконструкції об’єктів сільськогосподарського призначення, облаштуванні свердловин для видобутку нафти, будівництві та капітальному ремонті газопроводів.

Підприємствами трьох міст обласного значення (Чернігів, Ніжин та Прилуки) виконано 94,8% загального обсягу будівництва, зокрема 44,6% – будівельниками м.Чернігова.

Лідерами будівельної галузі в області є Чернігівське ДП «Укрсівербуд», Ніжинське ТОВ «Північно-Український будівельний альянс», Прилуцьке ПП «Трансвіт», Чернігівське ТОВ «Житлобудсервіс», Прилуцьке управління бурових робіт, Прилуцьке НГВУ «Чернігівнафтогаз» ПАТ «Укрнафта».
 

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.