Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 01:32:22

Чернігівський переможець акції від ПриватБанку Відпочинок без турбот в травні Клюка Олександр Володимирович

24.07.2014   13:35Агенцiя

З 1 квітня по 30 вересня 2014 року ПриватБанк проводить акцію для пенсіонерів «Відпочинок без турбот». Кожен учасник акції може стати переможцем, отримати сертифікат на 5000 грн і обміняти його на путівку у будь-яку точку світу.

Аби стати учасником акції для пенсіонерів «Відпочинок без турбот», слід  лише оформити отримання пенсії через ПриватБанк (якщо ще немає пенсійної карти ПриватБанку), зареєструватись в акції та оплатити карткою покупки від 50 грн. Кожна покупка автоматично бере участь у щомісячному розіграші сертифіката на 5 000 грн і двадцяти подарунків по 500 грн.

В Чернігові щасливим переможцем акції в  травні став пенсіонер Клюка Олескандр Володимирович . " Я обслуговуюсь в ПриватБанку з 2001р.", - говорить Олександр Володимирович. - "Дуже задоволений обслуговуванням, завжди приймаю участь в усіх акціях. Оформлював депозит для акції "Чемпіон", щоб поїхати на чемпіонат до Бразилії, слідкую за акцією "Щасливий код". Нарешті виграв в акції "Відпочинок без турбот" та отримав 500грн. Вдячний ПриватБанку за такий приємний подарунок. Буду й надалі приймати участь в усіх акціях. ПриватБанку бажаю успіхів і процвітання."

Майже кожен другий пенсіонер, який отримує пенсію через банківські установи у Чернігівській області, отримує пенсію у ПриватБанку. Як свідчить статистика, 50% чернігівських пенсіонерів отримують свою пенсію на картку ПриватБанку. А це майже 54100 клієнтів. З початку року у Чернігівському регіональному управлінні ПриватБанку відкрито більше 1000 нових пенсійних рахунків.

Пенсійне обслуговування – це соціальна програма для ПриватБанку. Оформлення пенсійної картки здійснюється миттєво та безкоштовно. Зняття готівки в банкоматах, оплата комунальних послуг для пенсіонерів проводяться без стягнення комісії. Користуючись пенсійною карткою, можна отримати надбавку до пенсії. Банк нараховує 10 відсотків річних на кошти, які не знімаються, а залишаються на картці. Тому це чудова можливість отримати додаткові кошти до пенсії. Поповнювати вклади можна невеликими сумами з пенсії – банк це може робити навіть автоматично. Таким чином, щомісяця перераховуючи на депозит по 100 гривень, за рік можна отримати додатково більше 100 гривень. Також пенсіонери отримують знижки і бонуси в мережі партнерів банку Бонус + при розрахунках карткою в торгових точках і аптеках.

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини