Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 16:04:06

ПП "Гранпласт" повідомляє про намір здійснити зміну діючих тарифів на послуги з прийому та знешкодження твердих побутових відходів

19.06.2014   11:26Агенцiя

На виконання наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово - комунального господарства України від 30.07.2012 року № 309 приватне підприємство «Гранпласт» пропонує на розгляд обґрунтування причин зміни тарифу на послуги з прийому та знешкодження твердих побутових відходів у Чернігові, що надаються бюджетним установам та іншим споживачам.

Обґрунтування необхідності встановлення нових тарифів на послуги з прийому та знешкодження твердих побутових відходів у Чернігові, що надаються приватним підприємством «Гранпласт»:

Відповідно до договору «Про надання послуг по технічному обслуговуванню полігону твердих побутових відходів (с. Масани)» ПП Гранпласт з Управлінням ЖКГ Чернігівської міської ради виконує послугу з технічного обслуговування полігону ТПВ, згідно з яким самостійно проводить розрахунки з користувачами за надані послуги з прийому та знешкодження ТПВ в межах затверджених тарифів та калькуляцій.

Послуги з прийому та знешкодження твердих побутових відходів реалізуються двом категоріям споживачів:
бюджетним установам - 13,24 грн.;
іншим споживачам - 16.18 грн.

Планова періодичність надання послуги - щодня.

Діючий тариф на послуги з прийому та знешкодження твердих побутових відходів був встановлений рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 18.08.201І року №214 «Про тарифи на послуги з вивезення та знешкодження побутових відходів» із змінами згідно з рішенням виконавчого комітету Чернігівської міської ради від 20.12.2013 року № 370 «Про тарифи на послуги зі знешкодження побутових відходів». Тариф був введений в дію від 01.10.201І року та змінений 04.01.2014 року.

З 01 квітня 2014 року відповідно до п. 17-22 розділу 1 Закону № 1166 внесено зміни до ст. 243-248 ПКУ, а саме: збільшено розмір базової ставки екологічного податку для малонебезпечних відходів IV класу. Збільшення тарифу порівняно з встановленим 04.01.2013 р. для бюджетних установ відбулось на 3,86% , для інших споживачів - на 3,16%.

Застосування діючих тарифів не відповідає фактичним витратам підприємства, що призведе до виникнення збитків.

Враховуючи вищевикладене, виникла об'єктивна необхідність змінити тарифи на послуги з прийому та знешкодження твердих побутових відходів.

Розрахункові тарифи на послуги з прийому та знешкодження твердих побутових відходів складуть:
для бюджетних установ - 13.75 грн. за 1 м3 з ПДВ (відсоток підвищення тарифу - на 3,86%));
для інших споживачів - 16.69 грн. за 1 м3 з ПДВ (відсоток підвищення тарифу - на 3,16%).

Зауваження та пропозиції приймаються протягом 14 днів від дня публікації даного повідомлення за адресою: 14017, м. Чернігів, вул. Попудренка, 26/1, тел. (04622) 4-04-50.
 

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.