Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 19:21:38

Прибирати Стрижень за 1,7 мільйона буде фірма, яка минулого року спалилася на розіграші

12.04.2014   09:58Агенцiя

Управління житлово-комунального господарства Чернігівської міськради 1 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Будівельна компанія ПМК-55» на першу чергу розчищення русла річки Стрижень в Чернігові за 1,74 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Стрижень розчищатимуть на ділянці від проспекту Перемоги до вулиці Гетьмана Полуботка, це близько півкілометра річки. До кінця року коштом місцевого бюджету, тут мають розчистити ділянку від сміття, вийнятий ґрунт вивезти, укоси закріпити монолітним бетоном, на лівому березі реконструювати пішохідну доріжку, влаштувати освітлення, аварійні дерева видалити, натомість засіяти багаторічні трави.

У зв’язку з тим, що р.Стрижень знаходиться в межах охоронної археологічної зони, проектом також передбачається кошти на археологічні вишукування, сума не уточнюється.

Будівельна компанія «ПМК-55» належить однойменному ТОВ, власником якого у свою чергу є ТОВ «Концерн Водполімер». Засновниками цієї фірми є родина Усів: Олександр Ус, Володимир Ус та Сергій Ус. Фірма заснована у лютому 2012 р., раніше вигравала тільки один тендер – на розвиток мережі водопроводу м.Семенівка Чернігівської області за 2,19 млн грн. Натомість минулого року фірма розіграла тендер будівництво водогону для Бахмацької ЦРЛ за 2,05 млн грн. з компанією «Будпласт – 2», співвласниками котрої раніше також були Сергій Ус та Олександр Ус.

Цього розу єдиним конкурентом «ПМК-55» була чернігівська філія ТОВ «Еліт Коттедж Компані» Володимира Алєксєєнка та Андрія Каптюра, яке за останні шість років тендерів не вигравало.


http://nashigroshi.org/2014/04/12/prybyraty-stryzhen-za-17-miljona-bude-firma-yaka-mynuloho-roku-spalylasya-na-rozihrashi/
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини