Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 17 квітня, 02:44:09

Обговорено ситуацію на ринку заготівлі молока

12.04.2014   09:54Агенцiя

11 квітня заступник голови облдержадміністрації Костянтин Лубенцов провів співбесіди з керівниками молокопереробних підприємств області з питань стану та перспектив розвитку підприємств молокопереробної промисловості області та цінової ситуації на ринку молока.

У співбесідах також взяли участь представники Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації, а саме директор Департаменту АПР ОДА Анатолій Максак, заступники директора Департаменту Микола Колесников та Римма Олексенко.

Учасники співбесід обговорили ситуацію, що склалася на ринку заготівлі молока, зокрема в особистих господарствах населення та визначили шляхи вирішення проблемних питань.

За інформацією керівників молокопереробних підприємств ситуація у молокопереробній промисловості є складною, що пов’язано з проблемами збуту виробленої молочної продукції, зростанням вартості енергоносіїв, несвоєчасними розрахунками торгівельних підприємств за поставлену продукцію. Це в свою чергу може вплинути на розрахунки з товаровиробниками за молочну сировину.

Підсумовуючи результати співбесід, Костянтин Лубенцов наголосив на необхідності об’єднання зусиль виробників і переробників задля збереження сировинної бази та недопущення зниження закупівельних цін на молоко, що надходить від особистих підсобних господарств населення.


За повідомленням Департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації

 

Останні новини Чернігівщини

Депутати готуються до 39-го засідання сесії: відбулася погоджувальна рада 17:54

Підтримка ЗСУ, відновлення інфраструктури, оренда земельних ділянок через аукціони. Ці та інші питання, які стосуються життєдіяльності та функціонування міста, розглянуть депутати та депутатки Чернігівської міської ради на найближчому засіданні сесії.

«Ялівщина» та проєкти звернень-рекомендацій Громадської ради – на черговому засіданні Президії 17:13

«Громадськість неодноразово ставала на захист РЛП «Ялівщина», щоб вберегти її від забудови. Ще минулого року на сесію облради винесли на затвердження Проєкт організації території регіонального ландшафтного парку «Ялівщина», охорони, відтворення та рекреаційного використання його природних комплексів та об’єктів.

На Прилуччині під час пожежі загинула літня жінка 16:39

Сьогодні близько 11 години до прилуцьких рятувальників надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку у районному центрі.

Герої посмертно: ще 37 нагород передали рідним 16:08

Ордени Богдана Хмельницького та "За мужність" ІІІ ступеня, медалі «За військову службу Україні» сьогодні передали дружинам, дітям, батькам та іншим близьким Героїв.

За добу сапери виявили 20 вибухонебезпечних предметів 15:29

Впродовж доби саперами частини піротехнічних робіт, підводного та гуманітарного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини