Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 22:31:48

В 65 будинках у Чернігові планують збудувати інженерно-технічні пункти

27.12.2013   09:37

65 житлових будинків у Чернігові в перспективі матимуть власні інженерно-технічні пункти, завдяки яким можна буде покращити якість послуг теплопостачання та зекономити ресурси. З такою ініціативою до міської ради звернулося керівництво ПАТ «Облтеплокомуненерго».

Проте до впровадження цього проекту в життя необхідно чітко визначити ряд суттєвих питань: джерела фінансування проектно-кошторисної документації та безпосередньо будівництва, статус вказаних об’єктів у процесі експлуатації, статус земельних ділянок під ними, тощо. Щоб з’ясувати ці та інші технічні моменти заступник міського голови Володимир Кривенко скликав нараду за участю керівників відповідних структурних підрозділів міської ради.

Про сам проект коротко розповів голова правління ПАТ «Облтеплокомуненерго» Іван Луста. Він вважає цю ідею раціональною і корисною, в першу чергу, для споживачів, адже мешканці будинків отримають змогу самостійно регулювати подачу тепла та контролювати оплату рахунків. «Будівництво інженерно-технічних пунктів ми можемо включити у інвестиційні програми свого товариства», - пропонує І. Луста.

Заступник міського голови Володимир Кривенко доручив учасникам наради вивчити практичний досвід інших міст та розробити оптимальний варіант будівництва та подальшої ефективної експлуатації інженерно-технічних пунктів у житлових будинках. Він також висловив сподівання на відповідну державну програму та фінансову підтримку в цьому масштабному питанні.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини