Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 15:23:23

Підсумки проведення обов’язкового технічного контролю машин в Чернігівській області у 2013 році

24.12.2013   08:14Агенцiя

19 грудня в Державній інспекції сільського господарства в Чернігівській області проведено нараду з інспекторами управління технічного нагляду, охорони праці та пожежної безпеки та представниками суб’єктів господарювання, уповноважених проводити обов’язковий технічний контроль тракторів, самохідних шасі, самохідних сільськогосподарських, дорожньо-будівельних і меліоративних машин, сільськогосподарської техніки, інших механізмів в Чернігівській області: ТОВ «Десна-Транс», ТОВ «Техноторг-Дон», ТОВ «Укр-Тест-Стандарт», ПП «Автоком-Сервіс» та ПП «Короптранс».

Начальник управління технічного нагляду, охорони праці та пожежної безпеки Чернін М.Б. доповів, що інспекторами управління протягом року постійно проводилася робота по інформуванню власників машин щодо порядку проведення обов’язкового технічного контролю. Результатом спільної з суб’єктами господарювання, уповноваженими проводити обов’язковий технічний контроль, роботи у 2013 році стало проходження обов’язкового технічного контролю понад 24 тисячами машин, що становить 64 % від загальної кількості машин, які підлягають його проведенню.

На нараді були розглянуті графіки здійснення контролю машин у 2014 році. В обговоренні проблемних питань активну участь взяли інспектори управління та представники уповноважених суб’єктів господарювання.
Підводячи підсумки наради, начальник Держсільгоспінспекції в Чернігівській області Кекух Віктор Федорович відзначив, що досягнуті результати – це результат співпраці працівників Держсільгоспінспекції, уповноважених суб’єктів господарювання та власників машин. При чому цей результат є далеко не ідеальним, що кожна машина з тих, що не пройшли техконтроль, несе у собі потенційну небезпеку життю людей та навколишньому природному середовищу.

Було наголошено на тому, що як орган, уповноважений на здійснення державного контролю за дотриманням уповноваженими суб’єктами господарювання вимог до проведення обов’язкового технічного контролю машин, Держсільгоспінспекція при здійсненні планових та позапланових перевірок буде вимагати суворого дотримання процедури здійснення обов’язкового технічного контролю, наявності сертифікованих засобів вимірювальної техніки, забезпечення здійснення контролю машин згідно з графіком.


Прес-служба Державної інспекції сільського господарства в Чернігівській області
 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини