Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 21:01:50

У Чернігові підтримали Всеукраїнську акцію "Права та обов’язки"

09.11.2013   11:09

Метою заходу є підвищення рівня обізнаності громадян щодо їхніх прав, гарантованих законодавством.

7 листопада 2013 року Міністерство доходів і зборів України провело Всеукраїнську акцію «Права та обов’язки».

Цього ж дня кожний відвідувач Центра обслуговування платників міста Чернігова отримав брошуру „Права та обов’язки платника податків та контролюючих органів”, розроблену фахівцями Міністерства. Також працівники ДПІ у м. Чернігові ГУ Міндоходів у Чернігівській області  розповсюджували брошуру пересічним громадянам біля Головпоштамту.

Брошура  містить декілька розділів, у яких розміщено основні витяги із законодавства. Платники можуть прочитати як про свої права і обов’язки, так і посадових осіб контролюючих органів. Також у брошурі зазначено телефон антикорупційного сервісу Міндоходів „Пульс”, за яким платники можуть поскаржитися на протиправні дії працівників відомства.
Проте на цьому   роз’яснювальна робота щодо підвищення економічної грамотності населення не закінчується. Розповсюдження брошур буде продовжуватися на «круглих столах», семінарах та інших тематичних заходах, які проводяться працівниками інспекції.

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини