Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:36:44

Від платників Чернігова надійшло понад 98 млн. гривень єдиного соціального внеску

08.11.2013   08:52Агенцiя

З 1 жовтня ДПІ у м. Чернігові ГУ Міндоходів у Чернігівській області розпочала процедуру адміністрування єдиного соціального внеску.

А  саме: прийняття звітності, взяття на облік та зняття з обліку платників єдиного соціального внеску. Було відкрито спеціальні рахунки для перерахування єдиного внеску.

За перший місяць адміністрування  ЄСВ інспекцією міста  прийнято та оброблено більше 5,7 тисяч звітів, а надходження єдиного внеску склали понад 98 мільйонів гривень.

Звітували засобами електронного зв’язку більше 54% платників.

Щоб платники не відчули дискомфорту  та незручностей при зміні адміністратора єдиного внеску на загальнообов’язкове  державне соціальне страхування  працівниками інспекції проводилася широка  інформаційно-роз’яснювальна кампанія, звітність приймалася і у вихідні дні.

Зазначимо, що  Міністерство доходів  і зборів здійснює виключно адміністрування єдиного внеску. За Пенсійним та фондами соціального страхування залишається ведення реєстру застрахованих осіб Державного реєстру, призначення та виплата пенсій, дотацій, лікарняних тощо. Тому всі кошти, які надходять на рахунки Міндоходів, відкриті у головних управліннях Держказначейства, оперативно розподіляються між фондами соціального страхування.

Нагадаємо, що нові рахунки для  сплати ЄСВ розміщено на офіційному веб-порталі Міндоходів у розділі  «Реєстри» та на сайті Чернігівської  міської ради www.chernigiv-rada.gov.ua/ Новини колег / ДПІ інформує / 02.10.2013 р. Увага! Нові рахунки для сплати ЄСВ по місту Чернігів.

Звітність в електронному вигляді  платники повинні надсилати на єдину  адресу Інформаційного порталу Міністерства доходів і зборів України zvit@sta.gov.ua.

В.Мехед, заступник начальника ДПІ у м. Чернігові ГУ Міндоходів у Чернігівській області 

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини