Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 27 квітня, 04:21:23

Думка громадськості важлива при прийнятті управлінських рішень

24.09.2013   08:06

Начальник Головного управління Міндоходів у Чернігівській області Андрій Лаврешов значну увагу приділяє роботі з громадськістю.

Адже участь громадян в управлінні державними справами, громадський контроль за діяльністю органу, врахування суспільної думки під час формування та реалізації державної політики – вимога  часу. Це, перш за все, позитивно позначається на якості обслуговування платників податків та налагодженню партнерських відносин.

Для керівництва Головного управління Міндоходів у Чернігівській області важливо почути  громадськість щодо створення сприятливих умов для ведення бізнесу, вислухати слушні пропозиції та ініціативи. Адже громадські активісти – люди небайдужі, енергійні, принципові. Вони мають свої погляди на те, як ефективно і прозоро господарювати,  створювати робочі місця, сплачувати податки, сприяти економічному та соціальному розвитку регіону.

Один з інститутів громадянського суспільства, з яким Головне управління Міндоходів  та Чернігівська митниця Міндоходів систематично підтримують зв’язки  – громадська рада. Начальник головного  управління Міндоходів у Чернігівській  області Андрій Лаврешов пообіцяв дорадчому органу всіляку підтримку, оскільки для нього особисто це важливо і додає об’єктивності у прийнятті управлінських рішень.

До речі, у складі громадської  ради 45 відсотків представників, які  мають відношення до сфери  малого бізнесу, 11 відсотків – представники профспілок та їх об’єднань, 9 відсотків – керівники та члени асоціацій, ще 9 відсотків – представляють громадські  організації роботодавців. Є у складі громадської ради  представники засобів масової інформації, і навіть член спілки кінематографістів. Тож різні погляди і думки допомагають не лише бачити проблемні питання з різних ракурсів, але й приймати оптимальні рішення.

Поширені форми спілкування  з громадськістю, які практикує  ГУ Міндоходів у Чернігівській області  – засідання «круглих столів», зустрічі, громадські слухання, робота з молоддю тощо.

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.