Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 00:38:05

Шанойло разом з аграріями побував на виставці у Франції. ФОТО

19.09.2013   11:03Агенцiя

З 9 по 13 вересня у місті Ренн відбулася одна з найбільших виставок у Франції – «Space - 2013», присвячена сільському господарству і тваринництву.

Місто Ренн є одним із світових центрів розведення худоби. Подія такого масштабу, зрозуміло, не залишилося без пильної уваги чернігівських фермерів та аграріїв.

На виставці зібралися гості та учасники більш ніж з 120 країн. Виставка «Space - 2013» - це унікальний шанс ознайомитися з новинками сільськогосподарської техніки та обладнання, зібраними в одному місці. Крім того, відвідувачі мали змогу вивчити продукти та послуги для тваринництва, подивитися зернові культури, монокультури, а також понад 400 голів великої рогатої худоби.
 
Організатором бізнес-місії виступила Чернігівська торгово-промислова палата. Делегацію від Чернігівської області очолив заступник голови облдержадміністрації з питань агропромислового розвитку Олександр Шанойло. Кращі підприємства агропромислового комплексу нашого краю взяли участь у виставці: ТОВ "Форсаж", СТОВ "Інтер", ПСГП «Фортуна», ПП ім. Герасименко. Чернігівські фермери відвідали ряд тваринницьких підприємств провінції Бретані. У ході двосторонніх зустрічей представники французьких наукових і ділових кіл ознайомили українських зі своїми досягненнями та можливостями.
Проведені на виставці семінари та конференції дозволили фахівцям обмінятися думками, а виробникам - визначитися зі стратегією розвитку свого бізнесу на майбутнє.
 
Враховуючи загальну зацікавленість у подальшому поглибленні, зміцненні співробітництва, керуючись принципами взаємної вигоди Чернігівська торгово-промислова палата спільно з Торговою палатою Бретані м.Ренн ( Франція ) підписали Угоду про співпрацю.
 
Делегація Чернігівської області задоволена результатами: завдяки SPACE закладено хороший фундамент майбутнього розвитку, нових контактів, проектів, технологій та інвестицій.
 
«Space - 2013» дала можливість для професіоналів отримати інформацію про нові віяння в галузі, обговорити теми, які є важливими для сільськогосподарського співтовариства.
 
 
 
 
 
 
 

З інформацією Чернігівської ТППТ

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.