Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 14:20:04

Заступник Міністра представив керівників Головного управління Міндоходів у Чернігівській області та Чернігівської митниці Міндоходів

19.07.2013   10:27

Мета візиту заступника Міністра доходів і зборів України-керівника апарату Віктора Левицького на Чернігівщину - представлення керівників Головного управління Міндоходів у Чернігівській області та Чернігівської митниці Міндоходів.

Участь в урочистостях з цієї нагоди взяли голова облдержадміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, керівники державних, правоохоронних та судових органів Чернігівської області.

Заступник Міністра прибув одразу після  завершення  у Києві  наради  з Європейською бізнес-асоціацією. А відтак поінформував  про  найважливіше, що  нині цікавить бізнес.

Зокрема, це трансфертне ціноутворення. Щойно прийняті нововведення з податку  на прибуток відповідають найкращим стандартам у Європі та світі.

Серед актуальних питань бізнес-середовища – і сервіс. Електронізація процесу надання адміністративних послуг громадянам – це шлях, який обрало Міністерство доходів і зборів. Нині 98 відсотків звітності з ПДВ подається в електронному вигляді. Для порівняння – два роки тому цей показник становив лише 30 відсотків.  Робиться все, аби мінімізувати контакт контролюючої структури з платником та створити найсприятливіші умови для започаткування бізнесу.

Серед стратегічних завдань, які окреслив Віктор Левицький, - боротьба з контрабандою. В Україні вона повинна стати економічно нерентабельною.

А таке явище, як корупція серед працівників  Міндоходів, має зникнути з лексикону. І в цьому напрямку ведеться послідовна робота – за минулий рік корупційних проявів поменшало у 10 разів.

Як важливу складову успішної роботи, заступник Міністра назвав ініціативу на місцях. Тому на керівні посади призначаються люди, які користуються авторитетом і здатні виправдати довіру.

Відповідними наказами Міністерства доходів і зборів України начальником Головного управління  Міндоходів у Чернігівській області  призначений Андрій Лаврешов,   начальником  Чернігівської митниці Міндоходів - Олександр Іванов.

Вітаючи новопризначених  керівників, голова облдержадміністрації Володимир Хоменко наголосив, що функція контролюючих структур має бути не фіскальною, а стимулюючою. Саме спільними зусиллями можна  створити привабливий інвестиційний клімат. І на Чернігівщині вже багато зроблено. Володимир Хоменко впевнений, що новопризначені керівники продовжуватимуть цей курс і підвищуватимуть довіру людей до влади.

Передав привітання від депутатського корпусу і голова обласної ради Анатолій Мельник.

Висловлюючи подяку за високу довіру, начальник Головного управління  Міндоходів у Чернігівській області  Андрій Лаврешов запевнив, що всі доведені завдання підпорядкований йому колектив виконуватиме вчасно і в повному обсязі. А також, у свою чергу, привітав заступника Міністра  доходів і зборів-керівника апарату Віктора Левицького з присвоєнням йому у відповідності з Указом Президента України Віктора Януковича чергового звання держслужбовця.

Дякуючи керівникам місцевої влади за підтримку, Андрій Лаврешов також запевнив, що буде надійним помічником у забезпеченні економічної стабільності в регіоні. Звертаючись до керівників державних, правоохоронних та судових органів Чернігівської області, він висловив надію на плідну співпрацю та подякував за повагу до Міністерства.

Щодо стосунків з  колективом, Андрій Лаврешов зазначив, що його вимоги до підлеглих прості і зрозумілі – чітке виконання доведених завдань та ініціативність. Крім стабільності та впевненості у завтрашньому дні, він побажав підлеглим не лише з гарним настроєм завершувати робочий день, але й з радістю його розпочинати.

Про готовність колективу  ефективно і результативно працювати запевнив і начальник  Чернігівської митниці Міндоходів Олександр Іванов.

Останні новини Чернігівщини

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.

Станція технічного обслуговування "GARAGE" у Чернігові 09:38

Завдяки програмі «Власна справа» урядового проєкту єРобота тисячі українців вже здійснили свої мрії про власний бізнес. Ми радіємо кожній новій підприємницькій ініціативі і пишаємося кожним грантером.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:23

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди, 2 пожежі та 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення. Внаслідок цих подій 2 особи постраждали.

Рух автотранспорту по вулиці Любецькій планують відкрити у травні 09:11

Виконавчий комітет Чернігівської міської ради на засіданні 24 квітня погодив дозвіл на продовження перекриття вул. Любецької від Ріпкинської до Широкої до 31 травня 2024 року.