Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:47:48

На Чернігівщині стартував конкурс “Краща науково-технічна розробка регіону”

15.06.2013   08:17Агенцiя

До участі у конкурсі приймаються наукові та науково-технічні розробки за останні 5 років, незалежно від участі в інших конкурсах.

Відповідно до Програми науково-технічного та інноваційного розвитку Чернігівської області на 2011-2015 роки, з метою активізації науково-технічної діяльності, популяризації та подальшого просування на ринок перспективних наукових та науково-технічних розробок, які мають вагоме значення для зміцнення науково-технічного потенціалу області, обласна державна адміністрація оголошує з 10 червня по 10 липня 2013 року обласний конкурс “Краща науково-технічна розробка регіону”.

До участі у конкурсі приймаються наукові та науково-технічні розробки за останні 5 років (незалежно від участі в інших конкурсах), як впроваджені у виробництво, так і роботи, що знаходяться на завершальній стадії розробки або впровадження у виробництво, в тому числі захищені патентом (свідоцтвом).

Учасниками Конкурсу можуть бути як окремі винахідники, наукові та інженерно-технічні робітники, так і наукові, творчі чи виробничі колективи, які працюють на підприємствах (організаціях, установах) області, незалежно від їх відомчої підпорядкованості та форм власності.

Участь у Конкурсі безкоштовна. Необхідний комплект документів надає Чернігівський державний центр науки, інновацій та інформатизації (далі Чернігівський ЦНІІ). Заяву про участь у конкурсі та конкурсні матеріали необхідно надати до 10 липня 2013 року.

Переможці конкурсу одержують грошову винагороду.

Інформацію про умови конкурсу можливо отримати у Чернігівському ЦНІІ за адресою: м.Чернігів, вул. П’ятницька, 39, кімната 502.

Тел/факс 676-054, 676-110, E-mail: cntei@cntei.info

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини