Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 16 квітня, 13:20:19

Прибуток одержали більше половини підприємств Чернігівщини

03.06.2013   10:19

Фінансові результати великих та середніх підприємств області за січень–березень 2013 року

За даними фінансової звітності, великими та середніми підприємствами області (крім підприємств сільського господарства і бюджетних установ) за січень–березень 2013р. отримано позитивний фінансовий результат (сальдо) до оподаткування в сумі 99,2 млн.грн. (за січень–березень 2012р. – 0,8 млн.грн. збитку).

Прибуток одержали більше половини (54,4%) підприємств на суму 209,3 млн.грн., що на 21,1% більше, ніж за відповідний період 2012р. Найбільше зросли прибутки на підприємствах промисловості, лісового та рибного господарства, оптової та роздрібної торгівлі, ремонту автотранспортних засобів і мотоциклів, будівництва. Домінуючу частку (82,9%) прибутку формували підприємства промисловості.

Із загальної кількості підприємств 45,6% мали збитки, їх сума порівняно з відповідним періодом минулого року зменшилася на 36,6% і становила 110,1 млн.грн.

Позитивне сальдо отримали підприємства м.Чернігова та 15 районів області, серед них найбільші прибутки мали підприємства Корюківського, Чернігівського та Ріпкинського районів.

Останні новини Чернігівщини

Переселенці і ветерани війни: що пропонує служба зайнятості 13:15

Продовжуємо інформувати роботодавців, переселенців та ветеранів про можливості та ресурси служби зайнятості. Черговий «круглий стіл» за участю громадян цих категорій, а також представників місцевої влади, служби зайнятості та соціальних партнерів відбувся в Менській міській раді під головуванням директорки Чернігівського обласного центру зайнятості Людмили Ключник.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:53

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій, а саме: 1 аварійну ситуацію на мережах життєзабезпечення, 1 дорожньо-транспортну пригоду та 3 пожежі. Внаслідок цих подій загинула 1 особа та 2 особи постраждали.

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців

єВідновлення: компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців 08:37

У рамках державної програми «єВідновлення» компенсацію за пошкоджене житло отримають ще 39 чернігівців.

16 квітня: цей день в Україні і світі

16 квітня: цей день в Україні і світі 08:32

ДЕНЬ 783 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 783 RUSSIAN AGRESSION

Прокуратура на захисті інтересів держави у сфері охорони і збереження територій та об’єктів природно-заповідного фонду в умовах воєнного стану 17:11

Козелецькою окружною прокуратурою встановлено порушення інтересів держави під час використання земель природно-заповідного та лісового фондів, а саме земель регіонального ландшафтного парку «Міжрічинський», який є одним із найбільших природних парків України за площею – майже 79 тис. га та розташований на півночі країни між річками Дніпром та Десною на території Чернігівської області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини