Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 9 травня, 02:19:58

У Новгород-Сіверському монополізували каналізацію лікарні й школи

20.03.2013   09:09Агенцiя

Новгород-Сіверська державна гімназія імені К.Д. Ушинського Чернігівської області 6 березня уклала угоду з ТОВ «Комунальник» на каналізаційні послуги вартістю 137 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Тендер уже другий рік підряд проводять за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», посилаючись на відсутність конкуренції, а також наявність у підприємства обладнання та матеріально-технічної бази, кваліфікованого персоналу та досвіду надання послуг установам, що фінансуються з державного бюджету.

Окрім гімназії ці ж послуги з центрального водовідведення у ТОВ «Комунальник» другий рік підряд за тієї ж причини замовляє і Новгород-Сіверська центральна районна лікарня ім. І.В. Буяльського.

За два роки ці установи підписали з підприємством угод на загальну суму 728 тис грн.

Директором ТОВ «Комунальник»  у 2012 році став Павло Іванович Сташук, депутат Новгород-Сіверської міської ради (Партія регіонів). У 2010-2011 р. він був директором ТОВ «Новгород-Сіверська житлово-експлуатаційна контора» Сергія Сергієнка, депутата Чернігівської обласної ради (обраний від ВО «Батьківщина»).

Згідно з даними «ВДЗ», раніше послуги цього підприємства за результатами тендерних процедур ніхто не замовляв.

http://nashigroshi.org/2013/03/20/rehional-monopolizuvav-kanalizatsiyu-likarni-j-shkoly-novhorod-siverska/

Останні новини Чернігівщини

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима

Чоловіка засуджено за замах на умисне вбивство вітчима 14:01

За процесуального керівництва прокурора Чернігівської окружної прокуратури доведено вчинення суспільно-небезпечного діяння 32-річним місцевим мешканцем замаху на умисне вбивство (ч.2 ст.15, ч.1 ст. 115 КК України).

У Чернігові вшанували пам'ять жертв Другої світової війни та вклонилися перед всіма, хто боровся з нацизмом 13:59

В.о. міського голови Олександр Ломако, заступники міського голови, голова міської ради ветеранів Ірина Четвертак та громадськість, вшанували пам'ять всіх жертв Другої світової війни. Поклали квіти до пам'ятного знаку у сквері Магдебурзького права, а також стели загиблим в АТО/ООС.

 Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом

Як у поминальні дні дістатися до міських кладовищ громадським транспортом 13:56

До уваги мешканців Чернігова та гостей міста! Управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв'язку міської ради інформує про те, як можна доїхати до міських кладовищ (окрім «Яцево») у поминальні дні.

Городнянські поліцейські оперативно затримали зухвалого крадія 13:51

Поліцейські ВП №3 (м. Городня) Чернігівського райуправління поліції впродовж кількох годин встановили та затримали зловмисника, який незаконно заволодів мотоциклом жителя одного з сіл Городнянської громади та в сусідньому селі викрав речі з обійстя іншої заявниці. Зловмисника затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років

Цього року Україна вперше відзначає 8 травня як День пам’яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939–1945 років 10:47

Україна приєдналися до європейської традиції відзначення цієї дати. Для Європи 8 травня – точка відліку закінчення війни, перемога над страшним злом нацизму, нагадування про катастрофу війни, а не про тріумф одних народів над іншими, переможців над переможеними.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини