Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 21:51:41

Розвиток тваринництва – стратегічна лінія сільського господарства області

31.01.2013   12:05Агенцiя

30 січня в головному управлінні агропромислового розвитку обласної державної адміністрації була проведена нарада, що є частиною навчального процесу, який проводиться для спеціалістів сільськогосподарської галузі регіону.

Під головуванням начальника головного управління агропромислового розвитку Анатолія Максака відбулася нарада щодо перспектив розвитку молочного скотарства на 2013 рік та використання високобілкових кормів у годівлі худоби.

Перед представниками аграрного активу області виступив заступник начальника головного управління Микола Колесников, який розповів про перспективи розвитку молочного скотарства на 2013 рік. Він зазначив, що виконання показників національного проекту «Відроджене скотарство» повинно стати справою професійної честі, як заступника голови райдержадміністрації з питань агропромислового комплексу так і фахівців галузі тваринництва управління.

«Оскільки корми – першооснова розвитку тваринництва, питання ефективності використання сої в годівлі є актуальним. Адже вона й продукти її переробки одні з найбагатших за протеїном — підкреслив заступник начальника головного управління агропромислового розвитку Микола Колесников. — Збалансований раціон гарантуватиме високу продуктивність сільськогосподарських тварин».

Про особливості використання високобілкових кормів, в першу чергу сої, у годівлі худоби доповів головний спеціаліст відділу організації виробництва та маркетингу продукції тваринництва головного управління агропромислового розвитку Віктор Олексенко.

У роботі наради взяли участь заступники голів (головні спеціалісти) по тваринництву районних державних адміністрацій, начальники управлінь агропромислового розвитку районних державних адміністрацій, керівники сільськогосподарських підприємств, що займаються молочним скотарством.

 
За повідомленням головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.