Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 2 травня, 21:08:27

“Сублімація війни” до других роковин широкомасштабного вторгнення

26.02.2024   12:50Агенцiя

У день других роковин початку великої війни у Чернігівському обласному філармонійному центрі знову відбувся показ проєкту “Сублімація війни”. 24 лютого 2024 року програма зібрала у залі філармонійного центру широкий загал глядачів.

“Сублімація війни” — музично-хореографічна вистава-інтроспекція в одну дію за мотивами творів сучасних українських авторів у постановці Дмитра Обєднікова. У ній використано тексти Сергія Жадана, Олени Шамріної, Анатолія Бондаренка, музичні композиції, присвячені темі повномасштабного вторгнення росії в Україну. “Сублімація війни” — експериментальний проєкт, своєрідний мистецький роздум, спроба втілити у сценічних образах почуття українців, їх біль під час війни. Це біль воїнів, що боронять Батьківщину, біль зруйнованого міста, біль через життя не вдома, біль тих, хто бачить своє зруйноване місто кожного дня та відчуває небезпеку.
Представили проєкт “Сублімація війни” солісти філармонійного центру Марина Коваленко, Наталія Липницька, Юлія Литвин, Марина Маккей, Анна Михневич, Дар’я Михневич, Світлана Примак, Яна Сидоренко, Ксенія Трубіна, а також Марійка Бібік; артисти Театру танцю “Екватор” Катерина Велика, Тетяна Герус, Іван Гладков, Світлана Києвицька, Артем Коптель, Світлана Кугук-Головач, Ольга Кузьменко, Ангеліна Костенко, Дмитро Костенко. Хореографія Катерини Великої та Івана Гладкова.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм
 

Останні новини Чернігівщини

 У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище

У Деснянській громаді литовці планують побудувати школу-бомбосховище 15:16

Литовська Республіка виділяє кошти на будівництво великих шкіл-бомбосховищ у шести областях України (по одній в кожному регіоні). Зокрема, на Чернігівщині обрано локацію Деснянського ліцею, на території якого й буде розміщено таке укриття.

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові

На Чернігівщині поліцейські по всій області поповнили запаси донорської крові 15:09

Понад 70 співробітників з різних підрозділів поліції Чернігівщини долучились до шляхетної місії та здали кров для потреб цивільних і військових.

Скасувати рішення начальника МВА та відновити рух транспорту: Олександр Ломако звертається до Ради оборони області 14:57

Про це в.о. очільника Чернігова повідомив через свій Telegram-канал, публічно звернувшись до Ради оборони області.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини