Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:40:40

У бібліотеці Короленка відбудеться«круглий стіл» до Дня Соборності України та Дня пам’яті героїв Крут «В єдності сила!»

17.01.2023   11:57Агенцiя

20 січня (п’ятниця) запрошуємо до читальної зали Чернігівської ОУНБ ім. В. Г. Короленка на «круглий стіл» до Дня Соборності України та Дня пам’яті героїв Крут.
Тема заходу – «В єдності сила!»
Організатори – Чернігівська обласна універсальна наукова бібліотека ім. В. Г. Короленка; Український інститут національної пам’яті в Чернігівській області; Чернігівський інститут ім. Героїв Крут ПрАТ «ВНЗ «МАУП»; Академія державної пенітенціарної служби.
22 січня (неділя) – День Соборності України. Свято відзначається щорічно в день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, яке відбулося в 1919 році.

Учасники «круглого столу» – історики, науковці, студенти.

Під час проведення засідання «круглого столу» відбудеться презентація книжкової експозиції «Соборна і свята, моя ти Україно!»


Формат проведення заходу – змішаний (офлайн та онлайн).


ВАЖЛИВО! У разі оголошення ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ проведення заходу призупиняється. Гості і працівники бібліотеки прямують до найближчого укриття (просп. Миру, 35, 35а, 35б).


За додатковою інформацією звертатися:
НадіяЗаваліна,головна бібліотекарка відділу документів із гуманітарних наук,тел. (0462) 67-61-97; (098) 895-28-93 (Viber/Telegram).
 

Останні новини Чернігівщини

Новгород-Сіверські поліцейські розшукали та повернули додому зниклу неповнолітню 09:36

16 квітня до поліції надійшло повідомлення від жительки Семенівської громади про зникнення її 16-річної онуки.

На Чернігівщині поліцейські вилучили незаконну зброю та вибухівку 09:34

В ході санкціонованого обшуку в господарстві мешканця одного з сіл Чернігівського району слідчі поліції Чернігівщини спільно з оперативниками регіонального Управління стратегічних розслідувань вилучили незаконну гладкоствольну зброю, ручну гранату із запалом до неї, запас тротилу та набоїв.

19 квітня у Чернігові День жалоби

19 квітня у Чернігові День жалоби 09:30

ДЕНЬ 786 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 786 RUSSIAN AGRESSION

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини