Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 23 квітня, 15:56:17

Музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка відкриває 96-й театральний сезон

04.09.2021   09:45Агенцiя

3 вересня – у день, коли Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр імені Т.Г.Шевченка відкриває 96-й театральний сезон, відбулися збори колективу театру, під час яких було обговорено низку робочих питань, пов’язаних з підготовкою і проведенням нового театрального сезону

Директор театру Сергій Мойсієнко привітав усіх працівників театру з офіційним відкриттям 96-го театрального сезону та висловив персональні вітання працівникам театру, які протягом липня-серпня п.р. відзначили свої ювілейні дати, а також вручив Почесні грамоти Чернігівської облдержадміністрації та Національної спілки театральних діячів України заслуженому артисту України Андрію Бакірову з нагоди його 60-річчя. Керівник закладу представив колегам новопризначених заступника директора з реклами та гастрольної діяльності Олександра Майшева, головного адміністратора Наталію Коваленко та реквізитора Катерину Чернявську.

Яскравою святковою подією стало представлення молодих актрис Марії Кравченко і Оксани Ленчевської, які пройшли конкурсний відбір аби працювати у Чернігівському театрі, та обряд їх посвячення в артисти нашого театру. Художній керівник театру Андрій Бакіров привів до Присяги нове поповнення театральної трупи та побажав їм успішного творчого шляху в дружній театральній родині шевченківців. «Новопосвячені» з хвилюванням і відчуттям відповідальності зачитали текст Присяги, поставили під ним свої підписи та відбитки пальців червоним театральним гримом, а також згідно з давньою театральною традицією «вставили свої п’ять копійок», тобто забили п’ятаки в театральну сцену, на якій відтепер мають повне право на власне творче життя.

Раїса Міненко,  керівник літературно-драматургічної частини театру

Останні новини Чернігівщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень

«Ваш родич потрапив у біду»: на Прилуччині пенсіонерка повірила шахраям та втратила 30 тисяч гривень 11:01

Поліцейські закликають громадян бути обережними у телефонних розмовах з незнайомцями та не поспішати виконувати їх вказівок пов’язаних з переведенням коштів.

25-річчя Академічного симфонічного оркестру “Філармонія” 10:39

“Любов до гармонії” — це не просто смисл слова “філармонія”. Це, певним чином, спосіб існування, який визначає сутність музичного колективу.