Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Субота, 20 квітня, 14:31:28

У громаді започатковано щорічний спортивно-масовий фестиваль «Богатир – FEST» ім. Терентія Кореня

02.08.2021   13:42Агенцiя

Депутати Менської міської ради проголосували за внесення змін до Програми культурно-мистецьких заходів на 2020– 2022 роки та включили до заходів фестиваль імені відомого у світі силача Терентія Кореня.

Цей спортивно-масовий захід, котрий щорічно у серпні відбуватиметься на батьківщині Терентія Кореня у Блистові, започатковано з метою популяризації здорового способу життя, культурного дозвілля громадян, збереження історико-культурної спадщини, формування національних традицій, туристичної привабливості громади, розвитку сільських населених пунктів.

Своїм рішенням депутати внесли зміни до паспорта Програми культурно-мистецьких заходів на 2020-2022 роки:

«- до розділу «Учасники Програми» додати Чернігівська обласна рада (за згодою);

- до розділу «Обсяги та джерела фінансування» додати формулювання «та інші джерела, не заборонені фінансуванням» та збільшити фінансування Програми культурно-мистецьких заходів на 2020-2022 роки:

  *на 2021 рік з 1515866,00 грн. на 1615366,00 грн

  *на 2022 рік з 1667452,00 грн. на 1776902,00 грн»

А також затвердили пункт про перенесення дати щорічного проведення заходу День міста Мена з вересня на серпень.

Окрім того, депутати проголосували за  внесення змін до рішення №62 «Про бюджет Менської міської територіальної громади на 2021 рік» від 23.12.2020 року.

Завдяки цьому будуть профінансовані, зокрема, оплата енергоносіїв та встановлення кондиціонера в приміщення моргу (придбання та установка) та виготовлення проєктно-кошторисної документації; парти та дошки для НУШ, установка вентиляційної системи для ОЗ Менська гімназія Менської міської ради, поточний ремонт приміщення для улаштування санітарних вузлів у будівлі Бірківського закладу загальної середньої освіти І-ІІ ступенів, поточний ремонт гімнастичного залу Синявського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, поточний ремонт системи електрозабезпечення ОЗ Менська гімназія та Менського ОЗЗСО І-ІІІ ст. ім.Т.Г. Шевченка. Окрім того – придбання вентиляційної системи для ОЗ Менська гімназія, установка вентиляційної системи для харчоблоку Менського ЗДО ім. Гагаріна, поточний ремонт газової котельні Менського ЗДО ім. Гагаріна, поточний ремонт каналізаційної системи Менського ЗДО «Сонечко», поточний ремонт даху Феськівського ЗДО «Веселка».

Останні новини Чернігівщини

«Трагедія в Драмі» — прем’єра документального проєкту-розслідування Суспільного 10:50

19 квітня о 19:00 на ютуб-каналі Суспільне Чернігів відбудеться прем'єра документального проєкту «Трагедія в Драмі».

Ярмаркували у Чернігові: яких працівників шукають місцеві підприємства? 10:39

Яку роботу та умови праці пропонують, говорили на ярмарку вакансій етичного бізнесу в Чернігові. Захід відбувся з ініціативи Міжнародної Організації з Міграції (МОМ) за фінансування народу Японії та за сприяння Чернігівської обласної служби зайнятості.

Спільний проєкт міста Чернігова, уряду Німеччини та UNDP в Україні 10:30

Наприкінці 2022 року в Україні було розпочато проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів», який фінансується урядом Німеччини. Реалізує проєкт німецька компанія GIZ та Програма розвитку ООН (UNDP) в Україні.

Чи високі ризики відбудови/відновлення об’єктів соціальної інфраструктури, пошкодженої внаслідок російської агресії в Чернігові? 10:13

Наявність ризиків під час моніторингу визначали аналітики громадської організації «Агенція міських ініціатив».

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:44

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 1 дорожньо-транспортну пригоду та 2 пожежі. Внаслідок цих подій постраждала 1 особа.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини