Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 28 березня, 13:00:22

Визначено переможців всеукраїнського музичного конкурсу ім. Левка Ревуцького

23.06.2021   08:21Агенцiя

Всеукраїнський музичний конкурс імені Левка Ревуцького є особливою візитівкою музичного Чернігова. Адже він покликаний виявляти та надавати підтримку обдарованим дітям, які мріють пов’язати своє майбутнє з професійною сценою.

Протягом двох днів - з 21 по 22 червня - двадцять шість юних талантів змагалися у двох номінаціях: «теорія музики, сольфеджіо» та «фортепіано».

Особливої ваги дійству додало те, що старші конкурсанти отримали можливість зіграти разом з Академічним симфонічним оркестром «Філармонія» Чернігівського обласного філармонійного центру під керівництвом заслуженого діяча мистецтв України Миколи Сукача. Диригував оркестром заслужений артист України Андрій Шевчуковський. Мотивувала молодь ще й й та обставина, що виступала вона на головній музичній сцені області, де в ці дні також проходить ювілейний ХХ Міжнародний фестиваль класичної музики “Сіверські музичні вечори” – свято музики, про участь в якому мріють багато музикантів.

У ході прослуховування авторитетне журі визначило наступних переможців конкурсу:

Номінація «ФОРТЕПІАНО» (старша вікова категорія)
І - Каріна Хафіан, м. Умань (Черкаська обл.), Уманський музичний коледж ім. П. Д. Демуцького. Викладачка - Ольга Терещук.
ІІ - Олександр Дзвінковський, м. Київ, Київська муніципальна академія музики ім. Р.М. Глієра. Викладачка - Юліана Яблонська.
ІІІ - ДаніілКапелюш, м. Київ, Київський державний музичний ліцей імені М. В. Лисенка. Викладачка Борис Федоров.

Номінація «ФОРТЕПІАНО» (середня вікова група)
І – Катерина Пишнюк, м. Київ, Київська середня спеціалізована музична школа-інтернат ім. М.Лисенка. Викладачка Валентина Данілова.
ІІ – Поліна Маньковська, м. Чернігів, КЗПМО «Чернігівська музична школа №1 ім. С.Вілконського». Викладачка Діана Свириденко.
ІІ – Поліна Слабеняк, м. Чернігів, КЗПМО «Чернігівська музична школа №1 ім. С.Вілконського». Викладачка Валентина Данілова.
ІІІ – Артем Єрух, м. Горішні Плавні (Полтавська обл.), ПСМНЗ «Дитяча музична школа». Викладачка Світлана Євтушенко.
ІІІ – Дар’я Будась, КЗПМО «Чернігівська музична школа №1 ім. С.Вілконського». Викладачка Наталія Прокопова.

Номінація «ФОРТЕПІАНО» (молодша вікова група)
І – Ілля Проценко, м. Чернігів, Школа мистецтв при Чернігівському фаховому музичному коледжі ім. Л.Ревуцького. Викладач Ірина Турчина.
ІІ – Дар’я Удод, м. Київ, Київський державний музичний ліцей ім. М.Лисенка. Викладачка Марина Савченко.
ІІ – Софія Капелюш, м. Чернігів, КЗПМО «Чернігівська музична школа №1 ім. С.Вілконського». Викладачка Тетяна Горенко.
ІІІ – Ольга Литвин, м. Чернігів, КЗПМО «Чернігівська музична школа №1 ім. С.Вілконського». Викладачка Валентина Данілова.

За умовами конкурсу його старші переможці взяли участь у гала-концерті, що пройшов у приміщенні Чернігівської музичної школи №1 ім. С. Вільконського.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів

З 1 квітня 2024 року на Чернігівщині розпочинається нерестова заборона на вилов водних біоресурсів 15:04

З 1 квітня 2024 року з метою охорони нерестовищ у рибогосподарських водних об’єктах та забезпечення сприятливих умов нересту водних біоресурсів, відповідно до Правил рибальства та наказу Управління Державного агентства з розвитку меліорації, рибного господарства та продовольчих програм у Чернігівській області від 22.03.2024 №45 на Чернігівщині розпочинається заборона добування (вилову) водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах (їх частинах) на період нересту.

За матеріалами СБУ винесено вирок російському окупанту, який знущався над сім’єю з неповнолітніми дітьми 14:55

За матеріалами СБУ суд виніс вирок військовому рф, причетному до вчинення воєнних злочинів під час тимчасового захоплення частини Чернігівської області.

Державна реєстраторка підозрюється у зловживанні повноваженнями, що спричинило неправомірне вибуття з державної власності земельних ділянок сільськогосподарського призначення 14:51

За процесуального керівництва Прилуцької окружної прокуратури повідомлено про підозру державному реєстратору однієї із сільських рад Прилуцького району у зловживанні своїми повноваженнями з метою отримання неправомірної вигоди, що спричинило тяжкі наслідки та несанкціонованій зміні інформації, що обробляється в автоматизованих системах, вчиненій особою, яка має право доступу до неї, вчиненій за попередньою змовою групою осіб (ч. 3 ст. 365-2, ч. 3 ст. 362 КК України).

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської

Перекривається рух автотранспорту на перехресті вул. Героїв Маріуполя та Кримської 14:49

З 27 березня по 16:00 год. 9 квітня. Відповідний дозвіл наданий КП «Чернігівводоканал» на засіданні виконавчого комітету Чернігівської міської ради сьогодні.

 Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини

Понад 7 мільйонів гривень – на вирішення екологічних проблем Чернігівщини 14:45

Профільна робоча група при Чернігівській обласній раді сьогодні, 26 березня, погодила перелік видатків обласного фонду охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області на 2024 рік.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини