Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 25 квітня, 23:38:22

"Розум-фест" об’єднав талановиту молодь у "Гетьманській столиці"

24.03.2021   11:56Агенцiя

Понад 70 талановитих дітей із семи областей України, від Львівщини до Донеччини, зголосилися взяти участь у конкурсі «Розум-фест».

Діти своїми авторськими, креативними, творчими роботами розкрили діяльність гетьмана Кирила Розумовського та роль Батурина в історії нашої держави!
 
Дуже символічно, що підбиття підсумків конкурсу «Розум-фест» відбулося саме 18 березня в день народження Гетьмана.
       
Однією з найкращих робіт, яка отримала Гран-прі конкурсу у номінації «Декоративно-прикладне мистецтво», став триптих Лисун Ліни та Сахно Анастасії.

Призові місця у молодшій віковій категорії зайняли:
      І місце – Карась Дарія;
      ІІ місце – Кербут Катя;
      ІІІ місце – Мараховська Аріна та Кресан Яна.
У старшій віковій категорії:
     І місце – Римаренко Ілля;
     ІІ місце – Москаленка Альона;
     ІІІ місце – Москаленко Анастасія.
 
У номінації «Слово» в молодшій віковій категорії Гран-прі отримала Кузьменко Анастасія.

Призові місця у молодшій віковій категорії зайняли:
       І місце – Дробязко Даша;
       ІІ місце – Донець Костянтин;
       ІІІ місце – Дроздова Вікторія та Ковальова Вікторія.

У старшій віковій категорії Гран-прі отримала Тихончук Дар’я. Призові місця зайняли:
        І місце – Розумієнко Варвара;
        ІІ місце – Головко Вікторія;
        ІІІ місце – Нечай Юлія, Устименко Анастасія.
       
Призерів нагородили пам’ятними сувенірами та грошовою премією. Жоден з учасників конкурсу «Розум-фест» не залишився поза увагою організаторів, вони отримали заохочувальні призи від Національного заповідника «Гетьманська столиця».

Національний заповідник «Гетьманська столиця»

Останні новини Чернігівщини

Ходити з молотком та арматурою: у Чернігові затримали блогера, який у своїх відео розповідав, як чинити опір ТЦК 15:38

У Чернігові затримали місцевого блогера з ніком "Звичайний хлопець". Чоловік на власному YouTube-каналі розповідав, як чинити опір співробітникам ТЦК за допомогою молотка, заточеної монети, піску, бензину, арматури та іншими способами.

На Прилуччині поліцейські затримали торгівця наркотиками 15:28

Співробітники Прилуцького райвідділу поліції задокументували низку фактів збуту наркотичних засобів, вчинених 42-річним мешканцем Парафіївської громади. Роздрібного наркодилера затримано до ізолятора тимчасового тримання.

Подальшу долю Сновської гімназії обговорювали під час розширеної виїзної наради 15:23

Минулого тижня голова обласної ради Олена Дмитренко відвідала Сновську громаду у зв’язку із тим, що постало питання доцільності функціонування комунального закладу «Сновська гімназія» Чернігівської обласної ради в контексті оптимізації мережі закладів освіти інституційного догляду та виховання дітей

Представниці Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів 15:20

16-17 квітня 2024 року Асоціація міст України провела у Києві дводенний тренінг для представників муніципалітетів України. Спеціалістки відділу міжнародних відносин та інвестицій і управління економічного розвитку міста Чернігівської міської ради взяли участь у тренінгу, на якому була представлена друга частина Навчальної програми для розвитку спроможності цільових муніципалітетів, яку розробила Асоціація міст України.

У Чернігові поліцейські затримали двох посадовців державної установи, які налагодили корупційну схему отримання хабарів з підприємців 15:15

Поліцейські слідчого управління поліції Чернігівщини спільно з оперативниками обласного Управління стратегічних розслідувань затримали «на гарячому» начальника та інспектора одного з відділів державної установи з питань праці, які підозрюються в отриманні хабаря від директора місцевого підприємства.