Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Четвер, 18 квітня, 10:49:48

Нова виставка Національної спілки фотохудожників. ФОТОрепортаж

23.02.2021   13:07Агенцiя

Традиційно на початку року фотомитці Чернігівщини презентують колективну виставку у читальній залі бібліотеки імені Короленка.

Це також зайвий привід поспілкуватися у широкому колі своїх колег, поділитися думками та враженнями. Учасників виставки та гостей привітала директорка бібліотеки.

Стіни читальної зали прикрасили різножанрові роботи авторів з Чернігова та Ніжина. Серед них,світлина Андрія Казуна, яка увійшла у Топ-10 всеукраїнського конкурсу “Вікі любить пам’ятки-2020”.

Віктор Кошмал фотографує все, повз що не може пройти байдуже. Одного разу його погляд привернули зимові візерунки на вікнах будівлі видавництва “Деснянська правда”.
До речі, одна зі світлин цієї серії отримала золоту медаль на 13-му Національному бієнале Природа 2020.
Фотознімки, що представлені на звітній виставці – це дотик до історичного та сучасного Чернігівщини, або маленька історія з нашого життя, про яку через об’єктив фотокамери розповів автор. Майстерно виконані пейзажі привертають увагу своєю екзотикою.
 
З новою виставкою обласної організації Національної спілки фотохудожників України можна ознайомитись у великій читальній залі бібліотеки імені Короленка.
 

Останні новини Чернігівщини

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

18 квітня у Чернігові День жалоби

18 квітня у Чернігові День жалоби 09:54

Для вшанування пам'яті загиблих внаслідок ракетного обстрілу російськими військами нашого міста 17 квітня 2024 року у Чернігові 18 квітня оголошено Днем жалоби. Відповідне розпорядження підписав в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако.

18 квітня: цей день в Україні і світі

18 квітня: цей день в Україні і світі 08:52

ДЕНЬ 785 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 785 RUSSIAN AGRESSION

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00

Удар по Чернігову. Інформація станом на 14.00 15:02

О 09 год. 03 хв. 17 квітня ворогом здійснено ракетний обстріл території міста Чернігова. Сталося пряме влучання в будівлю соціальної інфраструктури.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини