Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 19 квітня, 09:03:16

“Назад у кохання-2” - до Дня всіх закоханих

13.02.2021   10:19Агенцiя

Гучна прем’єра на сцені обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм після великої карантинної перерви.

Недарма кажуть: “Кохання долає все”. Кохання долає час. І простір йому не перешкода...

Два роки тому режисерка Оксана Кравчук презентувала глядачам прем’єру мюзиклу “Назад у кохання” за мотивами відомої кінострічки “Назад у майбутнє”. 12 лютого 2021 року до Дня всіх закоханих у її постановці на сцені обласного філармонійного центру було представлено продовження новітньої історії Дока і Марті - “Назад у кохання-2”. Вчений та його юний помічник не зупинилися у пошуку загадкової формули кохання у різних епохах і куточках світу. Тепер вони врахували не тільки фактор часу, а й параметр простору. І, не дивлячись на “неточність графіків” і “недостовірність процентів”, святкуватимуть перемогу.

У кожного часу і в кожного місця на планеті є своя музика. Її слухачам подарували заслужені артисти України Володимир Гришин, Сергій Сулімовський і Олег Подольський, артисти Марина Коваленко, Макс Пузан, Катерина Іващенко, Яна Корольова, Олександр Лузан, Олександр Новопашин, Іванна Подольська, Наталія Липницька, Анна та Дар’я Михневич, В’ячеслав Мацвійко, а також артисти Театру танцю “Екватор” Віктор Войников, Світлана Києвицька, Тетяна Герус, Марія Лагута, Євгеній Олещенко, Ксенія Білан, Іван Гладков, Іван Кузьменко.

Музичну основу програми “Назад у кохання-2” склали популярні українські пісні та світові хіти, тексти яких адаптували Оксана Кравчук та Марина Коваленко. Постановку разом з режисеркою Оксаною Кравчук підготували звукорежисер Володимир Попов, художник зі світла Олександр Єрмаков, художник з відеосупроводу Оксана Османова, сценограф Артем Сиворакша, головний художник Ірина Хрикіна, балетмейстер Віктор Войников, концертмейстер заслужений працівник культури України Світлана Пилипенко.

До Дня всіх закоханих програма “Назад у кохання-2” на сцені обласного філармонійного центру у суботу, 13 лютого, - о 15:00 і о 18:00, у неділю, 14 лютого, - о 17:00. Не втрачайте можливість побачити це неймовірне дійство! Нагадуємо, кількість місць обмежена. І звертаємо вашу увагу на необхідність дотримання санітарних норм.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

 150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні

150 мільйонів гривень держсубвенції на ремонт та будівництво укриттів у школах Чернігівщини: подати заявку можна вже сьогодні 17:03

Наш регіон – один із 8 в Україні, який, відповідно до рішення Кабінету Міністрів України, отримає кошти від держави на облаштування безпечних умов у закладах освіти.

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування

Фестиваль Взаємності як Простір для діалогу: Унікальна платформа для взаємного інспірування 16:54

Театральний „Фестиваль взаємності“ об’єднає чеських та українських митців у п’яти містах України. ǿетою фестивалю є поєднання культурних наснаг Чеської Республіки та України через мистецьке вираження та підтримку діалогу й взаєморозуміння серед митців обох країн.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 10:04

Протягом минулої доби зареєстровано 5 небезпечних подій техногенного та природного характеру, а саме: 1 дорожньо-транспортна пригода та 4 пожежі. Внаслідок цих подій 1 особа постраждала. Внаслідок ракетного обстрілу травмовано 77 осіб, з них 4 дитини, підтверджено загибель 18 осіб.

У Чернігові завершено пошуково-рятувальну операцію на місці ворожої атаки 09:59

Станом на ранок 18 квітня відомо вже про 18 загиблих людей, постраждали 78 осіб, з них 4 дітей.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини