Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 12:26:44

Jazz in Kiev Band & Laura Marti знову підкорили чернігівських глядачів

10.08.2020   08:41Агенцiя

Коли рік тому, у липні 2019 року, Jazz in Kiev Band & Laura Marti вперше виступили на одному з найпопулярніших концертних майданчиків Чернігова – у затишному дворику обласного філармонійного центру, підкоривши любителів джазу – «музики вільних людей», натхненник колективу Олексій Коган пообіцяв обов’язково повернутися на цю маленьку сцену, яка так припала музикантам до душі.

Сказано – зроблено! 7 серпня у дворику філармонійного центру глядачі знову занурились у світ «Джазових історій з Олексієм Коганом», а музику їм знов дарував Jazz in Kiev Band & Laura Marti: чарівна і чаруюча співачка Лаура Марті, Артем Менделенко (саксофони), Михайло Менделенко (гітара), Володимир Камінський (клавішні), Валерій Волков (ударні) і, звичайно, Олексій Коган (бас).

Кожен з музикантів Jazz in Kiev Band – ім’я на джазовій сцені. Лідер колективу Олексій Коган, який об’єднав кращих джазменів країни, вже не одне десятиліття є провідником, головним популяризатором джазової культури в Україні: музикант, продюсер, організатор мистецьких заходів, радіоведучий. Разом з колективом – Лаура Марті, вокалістка, яка володіє широкою палітрою джазового співу (шістьма мовами!), до того ж є автором музики та текстів пісень.

Представляючи колег публіці, керівник джаз-бенду «BissQuit» Дмитро Теребун підкреслив: вони творять історію українського джазу.

«Джазові історії», представлені чернігівцям, - це смачна суміш розповідей неперевершеного оповідача Олексія Когана, класичного джазу, латино, фанку і соулу. Сказати, що Jazz in Kiev Band і Лаура Марті підкорили глядачів – не сказати нічого. Запальні бразильські ритми і джазові стандарти, африканські теми і блюз – кожен номер на сцені ставав подією для глядачів у залі. На дві з половиною години музиканти і слухачі просто стали єдиним цілим, відчуваючи енергетику один одного і джазу – музики, що єднає.

Прес-центр обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

На Чернігівщині запрацювали одразу дев’ять поліцейських станцій 11:39

Сьогодні в Остерській ТГ та ще у восьми громадах області розпочали роботу нові поліцейські станції. Допомагати, дбати про безпеку і захищати місцевих мешканців відтепер будуть дев’ять поліцейських офіцерів громад.

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці?

Більше 80% фахівців з інвалідністю в Україні не мають роботи: як держава планує залучити їх до ринку праці? 11:35

А ви знаєте, що в Україні понад 2,7 млн людей з інвалідністю? І лише 16% із них мають роботу. Невже так мало фахівців хочуть працювати? Певно, що ні. Одна із причин, що зупиняє людину з інвалідністю податися на вакансію - це відсутність належних умов для роботи.

10 модульних укриттів планують встановити поруч із зупинками громадського транспорту 11:31

Про це повідомив під час загальноміської наради 23 квітня в.о. міського голови Чернігова Олександр Ломако. Зараз у місті вже є шість таких захисних споруд і їх кількість збільшать коштом міського бюджету до 16.

 Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері

Корюківські поліцейські повідомили про підозру чоловіку, який чинив домашнє насильство щодо своєї матері 11:28

Житель Корюківського району за свої протиправні дії понесе кримінальну відповідальність. Йому загрожує до двох років позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 11:26

Протягом минулої доби зареєстровано 3 небезпечні події, а саме: 3 пожежі.