Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 26 квітня, 18:44:18

“Пригоди козаків на Дикому Заході”

20.02.2020   11:36Агенцiя

Українські народні пісні у сучасному джазовому аранжуванні? Чи в стилі кантрі? Козацькі спірічуелс? Так, якщо це “Пригоди козаків на Дикому Заході”.

Концертний хор хлопчиків Академічного камерного хору ім. Д.Бортнянського під керівництвом Івана Богданова 19 лютого представив на сцені обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм театралізований комедійний проект у жанрі “галушки-вестерн” “Пригоди козаків на Дикому Заході” - музичну мандрівку, сповнену відкриттів, несподіванок і перемог.

Козак у пошуках кращої долі їде до Америки, де стикається з всілякими труднощами, приходить на допомогу слабшим і знедоленим. І завдяки друзям виходить переможцем. У мюзиклі пісня супроводжує козаків у подорожі старим американським Диким Заходом з його ковбойською романтикою, де пригоди і кохання — скарб, не гірший за закриті в землю коштовності.

Автором ідеї програми став Іван Богданов, а втілили її у життя разом з юними артистами керівник хору хлопчиків диригент Світлана Корма, хормейстер Тетяна Клюйко, викладач вокалу Євгенія Попудренко, режисер Світлана Обєднікова, хореограф-постановник Світлана Києвицька, директор проекту Ігор Найдьон, актор Дмитро Обєдніков.

“Це вистава про дружбу, про досягнення цілей, про кохання, - каже Іван Богданов. - І, що найважливіше, - це вистава про ідею свободи!”

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

Що роблять громади області з тисячами тонн відходів від руйнувань через війну 15:41

На сьогодні у Чернігівській області обліковується 16,7 тисячі тонн відходів від руйнувань, що утворилися внаслідок пошкодження будівель та споруд під час бойових дій, терористичних актів, диверсій, а також під час робіт з ліквідації їх наслідків.

Для рятувальників з Чернігова запустили безкоштовний онлайн-курс англійської мови 15:29

Мережа освітньо-культурних просторів Гончаренко центр запускає безкоштовні онлайн-курси англійської мови для працівників ДСНС Чернігівщини.

Допомагаємо переселенцям та ветеранам війни знайти роботу 15:25

Соціальні мережі та медіа, дистанційне навчання, онлайн-зустрічі, електронний документообіг – цифровізація сьогодні має вплив на кожну сферу нашого життя, але і живе спілкування та очний обмін думками, ідеями, інформацією теж не втрачає своєї актуальності.

Напад на журналістів телеканалу “Дитинець”: рік марного розслідування 09:56

Минуло більше року від резонансного для Чернігова порушення прав журналістів на професійну діяльність.

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею

Новий тролейбусний маршрут, який з'єднає Шерстянку і Подусівку з центром та Бобровицею 09:43

У Чернігові розширюють тролейбусну мережу. Додається новий маршрут, який з'єднає мікрорайон Шерстянка, де до цього ніколи не курсував електричний громадський транспорт, через Подусівку та центр міста, з Бобровицею.