Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Середа, 24 квітня, 06:58:09

День Тетяни відсвяткували в філармонійному центрі

27.01.2020   08:24Агенцiя

День Тетяни (Тетяни Водохресної) - свято, яке християни відзначають 25 січня. Цього дня у Чернігівському обласному філармонійному центрі відбувся традиційний великий концерт, режисером, вокалісткою і ведучою якого, так само вже традиційно, виступила артистка центру, лауреатка міжнародних конкурсів Тетяна Олійник. Допомагав їй - ведучий Дмитро Обєдніков.

Святкова програма виявилася неймовірно насиченою як за репертуаром, так і за кількістю учасників. На сцені один одного по черзі змінювали гості та артисти філармонійного центру, розважаючи переповнену залу проникливими піснями, запальними танцями та дотепним гумором.

Своїми неповторними голосами публіку віншували: народна артистка України Марина Гончаренко, заслужені артисти України Володимир Гришин та Сергій Сулімовський,  заслужена артистка естрадного мистецтва України Ніна Коцур. Позитивні емоції також створювали лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів: Іванна Коцур, Марина Коваленко, Ольга Печко, В’ячеслав Мацвійко, Макс Пузан та артисти - сестри Аня і Даша Міхневич, Лариса Войнікова, Олександр Лузан, Яна Корольова, Марина Юрченко, Катерина Іващенко і Вікторія Олійник.

Сучасні вокальні естрадні композиції гармонійно чередувалися неймовірно сильними за енергетикою і глибиною виступами Академічного народного хору (художній керівник та головний диригент - заслужений діяч мистецтв України Володимир Коцур, балетмейстер-постановник - Віктор Войников, керівник оркестрової групи — Лариса Падій). Прекрасні музичні подарунки глядачам також зробили: сімейний дует музикантів Тетяни та В’ячеслава Петрик, шоу-балет “Екватор” на чолі з Віктором Войниковим та гості концерту - ансамбль «Сеньйори сі-бемолю» (керівники - Світлана та Сергій Безпалі).

По закінченню дійства глядачі ще довго бурхливими аплодисментами дякували улюбленим артистам за прекрасний вечір.

Прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм

Останні новини Чернігівщини

 На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу

На Прилуччині поліцейські повідомили про підозру двом місцевим мешканцям за незаконну порубку лісу 17:35

Слідчі Прилуцького районного відділу поліції під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури оголосили про підозру двом зловмисникам, які за попередньою змовою випиляли у лісосмузі Ічнянської громади дерев на понад 100 тисяч гривень.

Масажі, лімфодренаж, індивідуальна робота з психологами та багато іншого можуть отримати чернігівські військові, ветерани та члени їхніх родин 17:25

Зазвичай після закінчення терміну лікування у закладах охорони здоров’я військовослужбовці та ветерани, як правило, потребують певного відновлення.

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини

За матеріалами СБУ винесено вирок організаторці псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини 15:18

За матеріалами Служби безпеки України до 15 років позбавлення волі заочно засуджено організаторку псевдореферендуму на тимчасово окупованих територіях Луганщини.

 Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну

Мешканця м.Чернігова засуджено за збут амфетаміну 15:16

Прокурором Чернігівської окружної прокуратури в судовому засіданні доведено вину 36-річного місцевого жителя в придбанні, зберіганні з метою збуту та збуті психотропних речовин (ч.ч.1, 2 ст.307 КК України).

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію

На загальноміській нараді говорили про наслідки ракетних ударів по місту та їх ліквідацію 15:13

Загальноміську нараду цього вівторка почали з обговорення ліквідації наслідків ракетних ударів, яких завдали військові російської федерації по Чернігову 17 квітня.