Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 16:11:06

На "Іменинах цибулини" побували дорослі й маленькі відвідувачі центральної міської бібліотеки

04.12.2019   08:59Агенцiя

У рамках конкурсу «Книга року-2019» чернігівська журналістка й письменниця Євдокія Тютюнник представила свою нову книгу «Іменини цибулини». До збірки увійшло 34 віршованих казки для дітей.

Євдокія Тютюнник

Євдокія Тютюнник

«Ці казки збиралися протягом кількох років, ще тоді, коли я працювала в газеті «Деснянська правда», де вела рубрику «Дитяча світличка». Дякую Небу за те, посилає нам не лише дощі й райдуги, а й людей, які опікуються виданням української літератури. І взагалі хороших людей»,  – говорить Євдокія Тютюнник.

Видати книгу фінансово допоміг київський підприємець Володимир Хоменко, а «ожила» вона завдяки чудовим ілюстраціям молодої художниці Анни Леги.

«Я прочитала книгу запоєм, коли читаєш будь-яку з цих казок складається враження, що дивишся цілий мультик. Дуже приємно було працювати», – розповідає Анна Лега.

Віршовані казки Євдокії Тютюнник вирізняються оригінальністю, небагато сучасних українських письменників пишуть щось подібне. Вони легко читаються та запам’ятовуються. Це чудовий спосіб подружити з книжкою дитину, яка не любить читати.

Четверокласники чернігівської школи № 3 були в захваті від презентації, вони розгадували загадки, запропоновані пан Євдокією та отримали в подарунок книжки, повідомляє  Чернігівська міська ЦБС.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини