Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 17:40:07

Концерт Дитячої мистецької студії “Сіверських клейнодів”

30.11.2019   12:49Агенцiя

Ледь не кожна дитина мріє про сцену, про успіх. Але за успішним виступом артиста стоїть неймовірно важка робота — для цього треба твердо засвоїти науку вокального мистецтва, сценічного руху, танцю. І вивчати ці премудрості треба змалечку.

Вже вісім років допомагає розвинути природні таланти у чернігівської юні Дитяча мистецька студія при Академічному ансамблі пісні і танцю “Сіверські клейноди” обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм (директор та художній керівник — заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк). Щороку понад сто дітей віком від 4 до 16 років студіюють тут наукові засади свого майбутнього успіху.
 
28 листопада вихованці Дитячої мистецької студії презентували численним глядачам свої досягнення на сцені філармонійного центру. Ансамблевий спів учнів Ольги Мандзюк, сольний спів вихованців Надії Мовлян і Наталії Гультяєвої, хореографічні номери у виконанні підопічних Вікторії Мельниченко, Олексія Мироненка, Альони Овечко — все в цьому концерті вражало публіку. Під час концерту прозвучали українські пісні про мир, любов до України, ліричні твори, були продемонстровані вокально-хореографічні композиції.

Директор студії Сергій Вовк по завершенню концерту подякував викладачам та вихованцям за роботу і чудовий настрій, які вони подарували глядачам.

Навчальний рік в Дитячій мистецькій студії триває. І глядачі вже чекають на нові постановки та концерти, повідомив прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Останні новини Чернігівщини

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині

«єРобота»: «Родинне Древо» в Ніжині 16:45

Наприкінці минулого року в новозбудованому готелі «Reikartz Nizhyn» («Optima Collection» Ніжин), що розташований на в’їзді в місто, біля центрального вокзалу та основних транспортних розв’язок, відкрився новий ресторан «Родинне Древо».

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції…

Коли витрати для роботодавця перетворюються на інвестиції… 16:38

Комп’ютер, монітор, офісне крісло, термінал, мобільний телефон, настільна лампа – майже в 70 тис. грн обійшлося робоче місце для завідувача складу СТОВ «Батьківщина» (сел.Срібне)

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини