Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 10:04:23

Два золота філармонійного центру у національному бізнес-рейтингу

18.10.2019   08:33Агенцiя

Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм посів п’яте місце (Золото) у цьогорічному Національному бізнес-рейтингу. Про це повідомила голова оргкомітету рейтингу Інна Литвинова.

Щороку Національний бізнес-рейтинг проводить загальнодержавний аналіз успішності підприємств у своїй сфері діяльності. У 2019-му вивчалися основні показники фінансово-господарської діяльності майже 330 тисяч українських підприємств.

У підсумку Чернігівський обласний філармонійний центр увійшов до десятки кращих суб’єктів господарювання в Україні, що здійснюють театральну та концертну діяльність, за показником “Коефіцієнт оборотності грошових коштів”, посівши п’яте місце.

Крім того, філармонійний центр посів перше місце (Золото) серед суб’єктів господарювання Чернігівщини у номінації “Фінансові показники успішної діяльності”.

У топ-п’ятірку “золотих” державних і комунальних театрально-концертних підприємств України, за результатами загальнодержавного економічного ранжування суб’єктів господарювання за показником “Коефіцієнт оборотності грошових коштів”, також увійшли Державна циркова компанія України (І місце), “Пересувний цирк України” (ІІ місце), Національний будинок органної та камерної музики (ІІІ місце), Національний академічний український драматичний театр ім. М.Заньковецької (ІV місце).

Серед державних і комунальних підприємств Чернігівської області, що здійснюють театральну та концертну діяльність, у номінації “Фінансові показники успішної діяльності” Чернігівський обласний філармонійний центр фестивалів та концертних програм випередив Чернігівський обласний академічний український музично-драматичний театр ім. Т.Шевченка та Чернігівський театр ляльок ім. О.Довженка., повідомив прес-центр Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини