Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

П`ятниця, 29 березня, 14:06:54

Конкурс-фестиваль "Чернігів the best-2019" відбувся

23.09.2019   18:05Агенцiя

Фінальний гала-концерт фестивалю-конкурсу та оголошення переможців відбулися 22 вересня на сцені Міського палацу культури.

Місця та призовий фонд у 15 000 грн від Чернігівського міського голови Владислава Атрошенка розподілилися наступним чином:
    1-е місце та 8000 грн розділили між собою Анастасія Костюк та Зразковий хореографічно-цирковий колектив "Фієста"!
    2-е місце та 3 000 грн отримав Зразковий художній колектив студія сучасного танцю "Бродвей";
    3-е місце та 2000 грн - Ярослав Косолап;
    4-е місце і 1000 грн дісталося школі танцю "CaveMenCrew";
    5-е місце та 1000 грн виборола Анастасія Потапенко.

Спеціальні премії в 1000 грн від Міського Палацу культури отримали: Катерина Ковтун за яскраву шоу-постановку та Олександр Ряничев - найстарший учасник цьогорічного фіналу.

Відкритий багатожанровий конкурс-фестиваль "Чернігів the best" започаткований у Чернігові 6 років тому. Він створювався як майданчик, на якому талановиті чернігівці можуть показати свою артистичну майстерність, а також - бути поміченими представниками більш масштабних конкурсів та продюсерами.

Цього року на конкурс надійшло більше 200 заявок. Відбір конкурсантів проводився журі у травні. Тепер, на День міста Чернігова, 25 фіналістів взяли участь у фінальному виступі на Красній площі та гала-концерті в Міському палаці культури.

Як і завжди, при визначенні переможців врахована не тільки думка журі, а й – у першу чергу – голоси глядачів, віддані за того чи іншого виконавця шляхом sms-голосування, повідомила пресслужба Чернігівської міської ради.

Останні новини Чернігівщини

Пам’яті Андрія Юрченка: у Чернігові відбулися змагання з дзюдо на честь загиблого Героя 09:41

Цим видом спорту Захисник України займався з дитинства і аж до вступу в Чернігівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою. Де, навички та вміння, отримані під час тренувань з бойового мистецтва допомогли самореалізуватися та показати чудові результати в навчанні.

На варті безпеки дітей: у Чернігові офіцер «СОБ» виявив біля школи підозрілий предмет 09:32

Вчора під час обстеження території поблизу чернігівської школи офіцер «Служби освітньої безпеки» виявив у землі підозрілий предмет, що візуально схожий на міну. Пильний поліцейський негайно відреагував на знахідку та убезпечив дітей від наближення до ймовірно вибухонебезпечного предмета.

 До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних

До довічного позбавлення волі засуджено двох російських військових за умисне вбивство чотирьох цивільних 09:27

За публічного обвинувачення прокурорів Прилуцької окружної прокуратури в порядку спеціального судового розгляду визнано винними двох військовослужбовців зс рф у порушенні законів та звичаїв війни, вчинених групою осіб за попередньою змовою, поєднаних з умисними вбивствами (ч. 2 ст. 28 ч. 2 ст. 438 КК України). Вироком Ічнянського районного суду їх засуджено до довічного позбавлення волі.

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 09:25

Протягом минулої доби зареєстровано 6 небезпечних подій, а саме: 6 пожеж.

29 березня: цей день в Україні і світі

29 березня: цей день в Україні і світі 09:22

ДЕНЬ 765 РОСІЙСЬКА АГРЕСІЯ - DAY 765 RUSSIAN AGRESSION

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини