Інформ-агенція «Чернігівський монітор»: RSS Twitter Facebook

Інформ-агенція «Чернігівський монітор»

Вівторок, 19 березня, 08:39:50

У Чернігові відкрито унікальну виставку відомого фотохудожника Віктора Кошмала, присвячену Дню рятівника

16.09.2019   17:09Агенцiя

16 вересня у Чернігівському "Міському Палаці культури імені В'ячеслава Радченка" відбулося урочисте відкриття унікальної виставки відомого фотохудожника Віктора Кошмала, присвяченої Дню рятівника.

До уваги запрошених працівників Оперативно-рятувальної служби, представників засобів масової інформації, гостей, шанувальників, друзів Віктор Миколайович представив 50 світлин.

"Мене дуже вразило, з яким творчим натхненням Віктор Миколайович виконує свою роботу не тільки під час змагань, урочистих заходів, однак особливо вразили світлини бойової роботи наших рятувальників під час ліквідації пожеж і надзвичайних ситуацій. Історія створення цієї виставки народилася під час спілкування, адже у архівах Віктора Миколайовича серед багатьох інших, особливе місце займають світлини з рятувальниками-вогнеборцями, історія яких починається з 2004 року. В них не тільки робота підрозділів ДСНС, а й цікаві моменти, обличчя, емоції справжніх і відважних чоловіків. І мене це дуже вразило, тому цю виставку було приурочено до професійного свята "Дня рятівника".

Від керівництва та колективу Управління ДСНС України у Чернігівській області хочу подякувати Віктору Миколайовичу за багаторічну співпрацю з нашою службою, відзначити його майстерність, як справжнього професійного фотохудожника, побажати творчого довголіття і якомога більше вдалих кадрів", - зазначив у вітальному слові заступник начальника У ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Олександр Нагуло.
Привітали митця й переможці обласного етапу Всеукраїнського фестивалю дружин юних пожежних команда "Палаючі серця" міського закладу загальної середньої освіти №3.

В свою чергу Віктор Кошмал подякував рятувальникам за підтримку в організації проведення фотовиставки та зазначив, що йому дуже приємно бачити у своїх світлинах справжніх чоловіків, які віддаються повністю своїй роботі, рятують від стихійного і вогняного лиха наших співвітчизників, населені пункти і території.

Зазначимо, оглянути виставку можуть усі бажаючі з 16 по 30 вересня за адресою: "Міський Палац культури імені В'ячеслава Радченка", м. Чернігів, вул. Івана Мазепи, 23.

Останні новини Чернігівщини

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій

Рятувальники 179 разів залучались до ліквідації пожеж та надзвичайних подій 12:34

Упродовж минулого тижня (з 11 по 18.03.2024) щоденно в підрозділах Головного управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 201 чоловік особового складу та 72 одиниці спеціальної техніки

Книжкові подарунки від Українського ПЕН!

Книжкові подарунки від Українського ПЕН! 12:28

15 березня до Чернігівської ОУНБ імені Софії та Олександра Русових завітали представники Українського ПЕН з чудовими книжковими подарунками!

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу

Надзвичайні ситуації в області за минулу добу 12:24

Протягом минулої доби зареєстровано 28 небезпечних подій, а саме: 2 дорожньо-транспортні пригоди та 26 пожеж. Внаслідок цих подій загинули 2 особи та 2 особи постраждали.

 Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту

Поліція Чернігівщини розслідує обставини смертельних ДТП за участю мототранспорту 10:22

Впродовж минулої доби у Чернігівській області сталися дві дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв мототранспорту, в результаті яких двоє людей загинуло та двоє зазнали травм.

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою

Топ-10 вакансій з найвищою заробітною платою 10:13

Навіть у період воєнного стану на Чернігівщині є роботодавці, які пропонують роботу з гідною зарплатою. Кому і скільки готові платити?

АНОНСИ ПОДІЙ

Всі новини